Cardo Systems

Historien – Cardo Systems

Cardo Systems er en af de første få skabere af Bluetooth hjelm teknologo kaldet Scala, med historie tilbage tli 2003 og blev grundlagt af Dr. Avi Glezerman. Virksomheden skabte derefter verdens første motorcykel bluetooth headset i 2004.

Senere kom Cardo Systems ind på det globale marked ved at introducere sit unikke hovedstykke kaldet Scala Bluetooth Headset på JBL Audio sportshovedtelefoner. Alt sammen med et førsteklasses design, forbedrede ydeevnestandarder og yderligere forbedret, til at flere brugere over hele kloden kan modtage opkald via smartphones eller tablets uden at bekymre dig om telefonens synlighed fra dine hænder, mens du kører på motorcykel, kører på snowboard, står på ski eller laver andre udendørsaktiviteter med hjelm på. Virksomheden har fortsat med at lave mange gode elektroniske forbrugerprodukter.

I øjeblikket har virksomheden opnået en enorm succes med at levere den ultimative lydoplevelse i motorcykler fra JBL. Derudover leverer Cardo Systems vintersports kommunikation udstyr ved at tilbyde teknologi til skiløb, snowboarding og telemark skiindustrien.

Om Cardo Systems

Cardo Systems er en førende leverandør af avancerede kommunikationssystemer, der anvender signal behandlings teknologier, der giver riders mulighed for at køre, mens de taler eller hører telefonen lyd i telefonen sikkert. Virksomheden er forudset til at tilbyde den ultimative lytte oplevelse til riders, skiløbere, bjergbestigere eller endda løbere. Virksomheden tilbyder en høj standard af produkter med potentiale til at blive bredt accepteret af forbrugerne. Med deres vision vil de skabe nye muligheder for at imødekomme mange behov, som mennesker har.

Partnerskabet mellem Cardo Systems og JBL har gjort det muligt for dem, der forsøger at lytte og ringe sikkert, mens de kører, være mere sikre og se lysere ud. Desuden har de skabt en ny oplevelse, der tilbyder den beskyttelse, hver rider har brug for, mens de er ombord på motorcyklen for at forhindre ulykker eller endnu værre, retssager, der kan opstå, hvis der sker en ulykke i løbet af denne tid. De tilbyder sikkerhed på trods af hvad motorcyklister vil støde på til enhver tid ved at undgå følelsesmæssige forstyrrelser forbundet med motorcykler og høretab.

Cardo Systems opnår sine mål ved at bruge gode materialer, skabe strategiske partnerskaber og lave uovertrufne produkter.

Produkter fra Cardo Systems

Dets håndsæt, headset, samtaleanlæg og højttalere leder virksomhedens fremskridt. Eksempler på virksomhedens produkter omfatter:

Packtalk Ski Headset

Packtalk Ski Headset giver dig mulighed for at kontakte andre skiløbere, tale eller høre dem, mens du står på ski. 

  • Lang rækkevidde tilslutning på op til 1 km
  • Kan forbinde op til 15 personer i netværket på få sekunder
  • Op til 8 timers taletid under kolde forhold.
  • Vejrbestandig

Freecom 4X

Dette er et headset, der fås i både håndfri og dedikerede modeller. Det giver dig mulighed for at afspille op til 4 opkald, mens du taler i telefon. Den har kraftige højkvalitets højttalere, der kan slippe af med baggrundsstøj som telefon headsets har. 

  • 1200m rækkevidde
  • Vandtæt
  • Betjenes af en naturlig stemme
  • Opretter forbindelse til Cardo Connect-appen for opdateringer og downloads
  • High Definition lyd

Cardo Systems kan købes hos

Når du skal købe et sæt Cardo Systems til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online. Det kan ikke købes i danske skibutikker endnu, men man kan købe det hos andre forretninger. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Cardo Systems

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort