Carv

Hvem er Carv?

CARV er et brand indenfor skisporten som startede tilbage i 2016, med et super produkt – som ikke er set før på markedet. Det er et produkt som gør at du kan følge dit skiløb på en app, også kaldt din digitale ski træner. 1 sæt består af 2 trackers som sætter på hver støvle og 2 trackers som ligger i støvlen. Som gør at du kan måde på nogle essentielle metrisk indenfor dit skiløb. Produktet måler din balance, din skæring af pisten, rotationer, hvor stort press du ligger i dine ski. Et sæt fra Carv ligger på 2000 kr. du har 2 år garanti. Bestiller du på deres hjemmeside er det gratis fragt i hele verden.

De har været nævnt i store magasiner som Forbes, The New York Times, Bloomberg, Financial Times, The Sunday Times – som beskriver deres produkt som de mest innovative vi har set i flere år inden for skisporten i mange år.

Produkter fra Carv

CARV sæt, til måling af dit ski løb. Også kaldt din digitale ski træner.

Carv kan købes hos

Når du skal ud og købe Carv produkter, kan købes hos forhandlerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Carv
FAQ – Spørgsmål om Carv

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Er Carv lavet til begyndere på ski?

Nej, det er lavet til dig som har stået måske et par uger og gerne vil blive endnu bedre. Sålenen koster omkring 1000 kr. og appen koster 1500 kr. om året. Så det er heller ikke helt billigt. Men du kan lære rigtig meget ud fra det data du får.

Hvem køber Carv?

Det er en gadget til skiferie, som ikke er helt billig, og den kræver et medlemskab du skal betale årligt. Så Carv er typisk for dem der bor tæt på bjergene, er på sæson, arbejder i bjergene eller dig som er tech nørd eller bare er total fanatisk omkring skiløb – som mange andre der køber Carv.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort