Cébé

Historien – Cébé

CEBE er en fransk virksomhed, grundlagt tilbage i 1892. De producerer skibriller, skihandsker, skihjelme og ure designet til at opfylde kravene fra selv den mest krævende outdoor kunde.

Om Cébé

Deres første krav på berømmelse var, da Baron Benz bad dem om at producere nogle beskyttelsesbriller til ham og hans hund, som var ude i hans bil, før forruderne blev opfundet! Dette førte til de første CEBE-sportsbriller, der inspirerede nuværende modeller, såsom Mark og Supermark. Virksomheden er kendt for deres linsekvalitet, spændstighed og komfort i deres produkter. De har udstyret nogle af verdens førende opdagelsesrejsende, bjergbestigere og skiløbere.

CEBE er stolt af at være en komplet brilleløsning og tilbyder en bred vifte af solbriller, optiske stel og skibriller. De fornyer konstant deres produkter for at give deres kunder den bedst mulige oplevelse. Uanset om du leder efter funktion eller mode, har CEBE noget for enhver smag.

Produkter fra Cébé

Virksomheden sælger skibriller, solbriller og skihjelme. Disse er vigtige redskaber for alle, der står på pisterne, da de hjælper med at beskytte dit hoved og dine øjne mod sol, sne, slud og tåge. At have et par gode ski googles kan betyde forskellen mellem at se klart og at blive blændet af sneen, mens en kvalitetshjelm kan være med til at forhindre alvorlige skader, hvis du tager et styrt.

Attraction Snow Goggles

Attraction skibrillen er det første design i Cébés nye Magnetic-serie. Disse beskyttelses ski goggles er designet med en ansigtsnær pasform og ekstra stort synsfelt til alle vejrforhold. Så uanset hvor meget du slider, eller hvilken slags snowboarding, vild uforudsigelighed, der foregår bag dig, vil dit syn være krystalklart. Den bedste del? Disse kommer med to magnetiske linser – en til kategori 1 og en anden til kategori 3. Så du kan nemt skifte dem ud afhængigt af forholdene i vejret, alt imens du ser ud som en komplet badass på pisten.

Funktionerne omfatter:

 • 3Density Foam
 • Anti-Fog belægning
 • Anti-Dobbeltlinse
 • Magnetisk linse
 • Optisk Clip-kompatibel
 • Silikone On Strap

Arctic Snow Goggles

Denne Arctic Cébé Goggles er lavet af et letvægts holdbart materiale, som vil holde i mange år fremover. Denne skibrille er ikke kun behagelig, men den er også alsidig og kan bæres med næsten enhver hjelm. Dets sfæriske design på ydersiden giver fantastisk perifert udsyn, hvilket gør det lettere at se forhindringer, når du står op ​​dem. Brillerne har også 2-densitets ansigtsskum, som gør dem mere behagelige for de små at have på og holder vinden ude af øjnene.

Nogle funktioner inkluderer:

 • 100 % UV-beskyttelse
 • Slidtstærke
 • Letvægts
 • anti-dug belægning
 • Anti-ridsebelægning
 • 2Density Foam

Cébé kan købes hos

Cébé har et stort forhandlernetværk, hvor de i Europa har mere end 800 butikker. Det betyder altså du kan købes deres på samtlige skidestinationer Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Snowinn logo
Cébé

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort