Chimi

Historien – Chimi

Chimi er et relativt nyt anerkendt brille brand, som blev grundlagt i 2016, i Stockholm. Virksomheden blev grundlagt i Sverige af Charlie Lindström og Daniel Djurdjevic, to barndomsvenner, der identificerede et hul i det overkommelige luksus brille område.

Chimi’s første produkt var et 100 % genbrugt luksusbrilleetui lavet af økologisk bomuldsgarn, indeholdende ingredienser som tekstiler og animalske biprodukter.

Senere adopterede Chimi Omni-G2M-strategien for at vækste virksomheden og teste vandet i en Omni channel salgs- og driftsmodel for brandet. Et år senere, i 2017, åbnede Chimi en salgs station ved navn Aromi, hvor kunderne kan nyde en eksklusiv oplevelse med at prøve og teste deres briller både online og i en af ti konceptbutikker i Stockholm, Sverige.

I øjeblikket er hovedfokus for Chimi at levere et banebrydende moderigtigt produkt på markedet for overkommelige luksus skibriller med prioritet på bæredygtighed.

Chimi, kan købes hos: Chimi

Om Chimi

Chimi er tænkt som et eksklusivt brille mærke, der vil imødekomme den voksende trend mod bæredygtig mode. Virksomheden fokuserer på hurtig vækst, lav affaldsproduktion, bevidst brug af materialer og støtte fra lokalsamfundet.

Partnerskaber med internationale forhandlere som YME Universe, Beamhill, Browns osv. Som har hjulpet virksomheden med at vokse fra et lokalt Stockholm-mærke til en global forhandler.

Virksomheden opnår sine mål gennem strategiske partnerskaber, fællesskabsstøtte og en selvstændig tilgang til forbrugeraffald.

Produkter fra Chimi

Chimis produktlinje er udelukkende lavet af højkvalitets 100% genbrugsmateriale – hvor produkterne er skibriller, solbrille og normale briller til hverdagsbrug/blue light briller. Lad os se på nogle af virksomhedens produkter nedenfor.

Skibriller O2 Grå

Designet til en optimeret oplevelse i alle vejrforhold, er Sleek O2 skibrillerne et must-have, mens du står på ski.

De har følgende funktioner:

 • Anti-dug dobbelt-linse system
 • Magnetisk fastgørelse
 • Justerbar CHIMI logorem
 • 100% UV-beskyttelse

Skibriller O1 Gul

Designet til god oplevelse under alle vejrforhold, har Sleek O1 skibrillerne et sporty look, der ikke forsømmer komforten og samtidig bevarer et elegant udseende. Nuancen af gul komplimenterer også de fleste typer aktivt tøj som robust og Adidas drape stilarter.

Andre kendetegn ved Ski Goggles O1 Yellow inkluderer:

 • Antidug behandling
 • Dobbelt linsesystem
 • Magnetisk fastgørelse
 • Nylon elastan linsemateriale

O2 ekstra linse rød

O2 Extra Lens Red er lavet til at passe i model O2-briller og har følgende funktioner:

 • Carl Zeiss Vision linser
 • 188 mm linsebredde
 • Fleksibelt og justerbart pandebånd
 • Polycarbonat linsemateriale
 • Antidug behandling

Chimi Eyewear kan købes hos

Når du skal købe Chimi skibriller til skiferien, så skal de købes online på nuværende tidspunkt. Se “alle” skibutikker, her.
Chimi

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort