Clew Bindings

Historien – Clew Bindings

Clew Bindings blev stiftet af tre unge venner, Jakob, Johannes og Matthias, som opdagede behovet for snowboardbindinger med en klikfunktion på markedet i 2019. Snowboarding var deres første kærlighed, besluttede de, at det var på tide med en ny snowboardbinding, der specifikt ville henvende sig til denne snowboarding trend.

De udgav deres første model i 2019, PreRider modellen, og i vintersæsonen 20/21 udgav de deres anden mode, Clew20 snowboardbindingen, som fik en fremragende modtagelse fra kunderne.

I januar 2020 blev Clew Binding udvalgt af 42 jurymedlemmer fra 13 lande som ISPO Award Gold Winner og dermed det bedste, samt den mest innovative snowboardbinding i hele verden.

Om Clew Bindings

Clew forsøger at vende trenden i en verden af teknologiske fremskridt med sin innovation i begrænset oplag. Ved at implementere teknologiske funktioner og æstetik i deres bindinger til snowboardere, som inkluderer: backlash vipbare stropper på øvre sidespænder og mere tilpasselig teknologi tilgængelig gennem en app (Clew Bindings App), håber de, at du vil opdage, at de har udviklet det rigtigt til snowboarding.

Virksomhedens mission er at innovere snowboardbindingen og tilbyde det bedst mulige produkt. De ønsker at skabe en meningsfuld action inden for snowboarding og sætter deres kærlighed i alt, hvad de laver. Uanset hvilken retning snowboard markedet tager, vil Clew altid have tre ting: solidt fundament og kvalitet holder evigt gennem tiden.

Clew Bindings opnår sine mål gennem samarbejde med innovative eksperter og partnere, der bringer visionen om Clew til virkelighed. Virksomhedens udvikling drejer sig om design, der er tilpasset til snowboarding og produktionsmetoder for at producere produkter, der passer til ethvert snowboard mærke korrekt uden nogen ulemper.

Produkter fra Clew Bindings

Clew Bindings er i øjeblikket tilgængelige i tre kategorier: Snowboard Binding, Freestyle binding og en eksklusiv kategori, “Clew Bags.”

Clew Bindings kan købes hos

Når du skal købe Clew snowboard bindinger til skiferien, så skal de købe online på nuværende tidspuntk. Se “alle” skibutikker, her.

Clew Bindings

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort