CMP

Hvem er CMP?

Lige efter krigen sluttede i 1948, havde Maria Disegna en bod på Bassano del Grappa i Italien. Efter et par år på pladsen, fik hun endelig sin egen butik ”Casa Della Lana”. Hvor de begyndte at sælge lidt forskelligt, i 1957 fik det så en maskine hvor de kunne producere hatte og sweatere i masseproduktion. I de følgende år tog det var og i 1973 var der 230 arbejdere i firmaet og de var flyttet til større lokaler.

Derfra tog de fart de fik kontrakter med Puma og Reebook, som senere gjorde de gik ind i Tyskland. De åbnede fabrikker i Romanien, Italien og Tunesien.

CMP som vi kender det i dag blev rebrandet i 2010 med fokus på ski og outdoor grej. De gik hurtigt ind i Østrig også, og efter nogle år åbnede det deres CMP butik i Cortina d’Ampezzo. Over de senere år er de begyndt at lave udstyr til trailløb, hiking, sko til alt udendørs brug.

CMP er et brand som dækker hele familiens behov når de skal på skiferie, prisen ligger også på et niveau. Hvor det er et brand mange starter med at købe deres udstyr.

Produkter fra CMP

Skijakker, Softshells, Lightweight jakker, Skiwear, Skibukser, Huer, Skihandsker, Rygsække, Halsedisser, Skisokker.

CMP kan købes hos

Når du skal ud og købe CMP skitøj til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Skioutlet logo
Snowinn logo
Burton logo sort

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort