Vælg en side
Columbia

Hvem er Columbia?

Colombia startede tilbage i 1938, i Portland, Oregon i USA. Columbia er et outdoor livsstilsbrand med fokus på teknologi og gear til alle som elsker at være udendørs. De laver en bredvifte af tøj, sko/støvler og accessoires til outdoor elskere.

De er passioneret omkring det at være et outdoor brand og har fokus på at ”it’s perfect. Now make it better”. Deres produkter bliver solgt rundt i hele verden. Columbia produkter henvender sig til folk som hiker, fisker, går på jagt, tager på camps, elsker at klatre, padde, golf og løbe. Derudover bare nyde naturen og den friske luft med deres venner.

Produkter fra Columbia

Outdoor skov, Skijakker, Huer, Skiundertøj, Skibukser, Skihuer, Midlayer, Støvler, Skihandsker, Halsedisser.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Columbia kan købes hos

Når du skal ud og købe Columbia skitøj til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort