Columbia

Hvem er Columbia?

Colombia startede tilbage i 1938, i Portland, Oregon i USA. Columbia er et outdoor livsstilsbrand med fokus på teknologi og gear til alle som elsker at være udendørs. De laver en bredvifte af tøj, sko/støvler og accessoires til outdoor elskere.

De er passioneret omkring det at være et outdoor brand og har fokus på at ”it’s perfect. Now make it better”. Deres produkter bliver solgt rundt i hele verden. Columbia produkter henvender sig til folk som hiker, fisker, går på jagt, tager på camps, elsker at klatre, padde, golf og løbe. Derudover bare nyde naturen og den friske luft med deres venner.

Produkter fra Columbia

Outdoor skov, Skijakker, Huer, Skiundertøj, Skibukser, Skihuer, Midlayer, Støvler, Skihandsker, Halsedisser.

Columbia kan købes hos

Når du skal ud og købe Columbia skitøj til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
Snowinn logo
Snowinn logo
Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Columbia Sportswear

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Columbia Sportswear kendt for?

Det er et amerikansk brand, som har rødder i Portland, Oregon. De sælger sportstøj globalt i mange land.

Laver Columbia godt skitøj?

Ja, det gør de og de ligger i et prisleje over de billige samt et prisleje under de dyre som Peak Performance, Arc’Teryx osv. Du kan godt sammenligne Columbia lidt med Salomon.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort