Coolzone

Historien – Coolzone

COOL ZONE er et russisk brand, der producerer vintersportstøj og har gjort det i mere end 10 år. De har gjort betydelige fremskridt i branchen, såsom at udstyre arktiske ekspeditioner, registrere et patent på et unikt trapezformet krogfrigørelsessystem og modtage anerkendelse ved ISPO AWARDS. Sæsonen 2021-2022 var speciel for dem, da den markerede deres 10-års jubilæum.

Om Coolzone

For at fejre det, udgav de en ny kollektion, der er fuld af futurisme, startende fra nye farver, design og funktionalitet, der slutter med hjemmesidens visuelle og digitale indhold. Denne kollektion indeholder også QR-koder som et symbol på digital virkelighed og tid. COOL ZONE planlægger at fortsætte med at bygge bro mellem onlineverdenen og den virkelige verden.

Med et så innovativt og beslutsomt team er COOL.ZONE sikker på at være på forkant med gamet i de kommende år.

Produkter fra Coolzone

Coolzone.shop sælger en bred vifte af sportstøj og tilbehør til mænd, kvinder og børn. Du kan finde alt fra skijakker, skibukser, anorakker, skiundertøj, t-shirts og huer på webshoppen. Plus, priserne er meget rimelige, så du kan klæde hele din familie på til vinterferien uden at springe budgettet. De har også tilbehør, herunder en snowboardtaske, vanter og masker.

White Ski Mask/Ski Goggles Cool Zone

Denne skimaske med en bred betragtningsvinkel og en elastisk frostsikker kant er et must-have for alle, der tilbringer tid på pisterne. De magnetiske linser er tågeafvisende, giver dig mulighed for at bære skibriller komfortabelt og kan integreres med de fleste skihjelme. Et holdbart brugerdefineret etui er inkluderet i dit køb for at holde skibrillen beskyttet, når den ikke er i brug. Denne skibrille er en størrelse, der passer til de fleste.

Funktionerne omfatter:

  • Justerbart bælte
  • Tre anti-skrid silikone linjer
  • Elastisk frostbestandig polyurethan stel
  • Ventilation i hele omkredsen
  • 100 % hypoallergen skum

Snowboard Case Cool Zone Traveller 2020

Snowboard Case Cool Zone Traveller 2020 er en pålidelig taske til alle snowboards og ski samt andet skigrej. Isoleret indvendigt rum med skummet foring til den ønskede temperatur indeni. Holdbar ”skal” som beskytter mod vejrforhold for at opnå den maksimale driftsydelse af produktet. Ergonomiske bærehåndtag fra siden og ovenpå. Tasken er også forsynet med en aftagelig skulderrem for bekvem transport.

Egenskaber inkluderer:

  • Ergonomiske bærehåndtag fra siden og på toppen
  • Holdbar ”yderskal”
  • Isoleret indvendigt rum med skummet foring
  • Skulderrem inkluderet
  • Gennemsigtig taglomme til at signere ejerens kontaktoplysninger

Coolzone kan købes hos

CoolZone er et Russisk brand, som har mere end 50 butikker i Rusland. Så når du møder russerne i Frankrig, så kan mange af dem godt have CoolZone på. Se “alle” skibutikker, her.

Coolzone

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort