Coros

Hvem er Coros?

Coros er et sportsbrand, med fokus på performance og teknologi. Det er et relativt nyt brand, som laver urer og cykelhjelme på nuværende tidspunkt. De kombinerer hardware og innovativ teknologi til at give atleter et bedre produkt med en ny tankegang. Deres produkter skal give forbrugeren en bedre oplevelse med det pågældende produkt.

De atleter der hjælper Coros med at udvikle deres produkter er ambassadører som presser citroen ud til det ekstreme. Det hele startede for Coros med deres LINX Smart cykelhjelm, som de lancerede på kickstarter, hvor der var 1135 der støttede projektet, her var der tale om en cykelhjelm med lys i nakken.

Derefter lancerede de 2 andre cykelhjelme inden for 2 år, så kom APEX, et multisport GPS ur – med utrolig lang batteri leve tid, Camile Herron som er ultraløber brugte det i 2018 under et 24 timers løb hvor hun også slog verdensrekord, efter 24 timer havde hun stadig 32% tilbage på uret.

Siden har de taget titler som ”Best in Gear” af BelieveInTheRun,  ”Runner’s World Gear of the Year”, “Best Altimeter Watch” af Outdoor Gear Lab.

Produkter fra Coros

Sportsure og Cykelhjelme.

Coros kan købes hos

Når du skal ud og købe et sportsur til skiferien, så kunne valget nemt være et ur fra Coros. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Coros

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvem sammenligner man med Coros?

Det er Garmin, dog laver Coros kun præstationsure. Men de laver ure til dig som gerne vil blive den bedste udgave af sig selv, rent atletisk. Det kan også være for dig som elsker naturen, deres ure er er stærke af kvalitet og har vundet er hav af priser, samt de bruger professionelle atleter som ambassadører.

Hvilket ur fra Coros skal man vælge til skiløb?

Det er deres Apex modeller eller deres Vertix modeller. De er super modeller til alle udendørs aktiviteter.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort