Vælg en side
Crispi

Hvem er Crispi?

Crispi startede de tidlige 70’ere i Italien. Alessandro Marcolin ville lave et brand som var lavet med spirit fra Italien sammen med kvaliteten og teknologi. De begyndte at lave støvler til bjergvandring. Crispi Concept blev til for at de kunne gå mere specifikt og kan noget fx Crispi Sport som er deres bedst sælgende produkter, deres outdoor sko/støvler, med god absorbering i støvlen og lavet i leder.

De har lavet nogle virkelig lækre støvler, og de arbejder meget med at være innovative omkring det at lave nye teknologier og nye produkter som springer rammerne for hvad de tidligere har lavet.

Crispi støvler bliver solgt rundt i det meste af Europa, de ligger ikke i generelle sportsbutikker, men mere outdoor shops.

”We walk into the furture”.

Produkter fra Crispi

Skistøvler, Støvler til alt andet slags brug.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Crispi kan købes hos

Når du skal ud og købe Crispi skistøvler til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort