Crsp Skis

Historien – Crsp Skis

I centrum af Winter Park, Colorado, ligger firmaet kaldet CRSP. Chris Peters startede og udviklede dette firma, som vil begynde at producere højtydende ski, boards og split boards i januar 2020. In-house med håndplukkede træsorter såsom poppel, ask og bambus, som bruges til at fremstille virksomhedens trækerner.

De bruger et miljøvenligt sublimationsfarveblæk og holdbart ISO 8100 topark til at printe og overføre virksomhedens grafik internt. Sammenlignet med branchens gennemsnit på 1,8 mm, bruger de, de tykkeste baser og kanter i branchen, med en tykkelse på 2,5 mm, så du får mere materiale at kunne lide og fortsætte med at stabil tricks. Da du er ekstra tyk, er der væsentligt mindre sandsynlighed for, at du får en stærkere kerne end med andre mærker, og det sintrede basismateriale er ti gange mere slibebestandigt end carbon stål.

Virksomheden kan nu prale af en lead-free mission statement og en lang historie med ekspertise på alle områder i løbet af de sidste to år.

Om Crsp Skis

Crsp Skis, en Colorado-baseret producent af højtydende varer, der udtrykkeligt er skabt til hver kunde, er de et Custom ski-, snowboard- og splitboard-firma. Firmaet har sit eget bygge- og designanlæg, hvor det kan se over alle detaljer.

Mens det fra tid til anden, hilser nogle ekstra sorter velkommen til blandingen, anvender virksomheden kernestrenge i fuldtræ, herunder poppel, bambus og aske. Crsps produkt er også forstærket og forlænget ved hjælp af det tyndeste kantmateriale og bund.

Crsp ski er designet og bygget i Colorado, med overbygget kvalitet og funktionalitet inspireret af de tinder, hvor holdet bor, ånder og leger i sneen.

Produkter fra Crsp Skis

Crsp Skis laver snowboards, ski og splitboards.

Galactic Chair Neck Tube

Galactic Chair Neck Tube blev skabt til freeride-skiløberen, der stræber efter at presse sig selv og sit board længere end nogensinde før. Denne tube er til dig, uanset om du strengt taget er ude efter en robust tur i pudder eller klæbende groomers.

Andre funktioner i Galactic Chair Neck Tube inkluderer:

  • Stærkt stofmateriale
  • Dobbeltsyet for at eliminere sidesømme og hukommelse
  • Fremstillet med meget holdbare glasfiberrør, et super højstyrke nylonkompositmateriale (højt modul), dens signaturrebkerne, der modstår højere tryk fra kanten – alt sammen resulterer i, at du opnår maksimal ydeevne og hastighed.’

CRSP T-shirt

Crsp t-shirten er lavet af et all-over print. For et par år siden plejede Crsp at have en berømt plakat designet af Smith Graphics på sine skjorter — med oceaniske billeder inspireret af noget af hans fotografiarbejde til søs og ude i naturen. Sweateren er primært sort og kommer i grå eller meleret blå bomuld.

Andre funktioner ved CRSP T-shirten inkluderer:

  • Konstrueret primært med polyesterfibre og ballistisk nylon, er dette materiale meget holdbart og robust
  • Den indeholder højtydende spandex for at holde dig tør, når sveden hober sig op

Crsp Skis kan købes hos

De sælger direkte til deres kunder i Lakewood, Colorado. Hvor de har deres egen butik og fabrik. I og med de fleste af deres produkter laves custom, så kan de heller ikke købes hos andre forhandlere. Se “alle” skibutikker, her.

Crsp Skis

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort