Dahlie

Historien – Dahlie

Bjørn Dæhlie er en verdenskendt langrendsmester, der har rykket grænserne for sin sport i over to årtier. I 1996 etablerede han sit eponyme brand med fokus på innovation og optimeret tøj til langrendsløbere. I samarbejde med et team af ekspertdesignere har Dahlie udviklet højt performance grej, der har hjulpet atleter med at opnå personlige rekorder.

Om Dahlie

Nu, da de går ind i en ny fase, opdaterer de brandidentiteten for bedre at afspejle deres værdier og strategi for fremtiden. Det nye logo er rettet mod at nå en yngre demografi, og mærkefarverne sort, hvid og orange repræsenterer sne, høj ydeevne og et ønske om altid at gøre det bedre. Med et rent og moderne design understreger det nye Dahlie sin dedikation til detaljer og engagement i at hjælpe atleter med at nå deres mål.

Når de bruger deres udstyr, kan atleter stole på, at de får den bedst mulige kvalitet og ydeevne fra Dahlie’s produkter. Takket være Bjørn Dæhlies innovative vision er Dahlie et brand, der altid stræber efter perfektion.

Produkter fra Dahlie

Dahlie sælger skitøj og tilbehør til langrend. Dette inkluderer ting som skijakker, skibukser, skihatte, skivanter og støvler. Alt tøjet er designet til at hjælpe atleter med at opnå deres personlige rekorder, og mærket er dedikeret til detaljer og engagement i kvalitet.

Jakke Conscious

Jacket Conscious er en softshell-jakke, der hjælper med at regulere din kropstemperatur ved at trække fugt væk fra huden, for at holde dig komfortabel i ethvert miljø. Den kan prale af en unik blanding af kvalitets Tencel® og uldstof med Bionic-Finish® ECO-teknologi, så naturlige fibre aldrig vil blive ofret for ydeevne eller bæredygtighed. Ydersiden bruger 3 lags softshell-konstruktion med en TPE-membran for at give overlegen vand- og vindbeskyttelse, mens den forbliver åndbar. Derudover har jakken leddelte ærmer for øget mobilitet, genbrugte lynlåse for holdbarhed og en hagebeskytter for ekstra dækning.

Nogle funktioner omfatter:

 • Elastiske manchetter
 • Trykt logo
 • Indeholder stof, der overholder OEKO-TEX® Standard 100
 • Bøjleløkke
 • Indeholder Tencel® lyocell
 • Mulesing fri merinould fra Australien
 • Tilbydes i en ufarvet farve

Jakke Zemsi

Jakken Zemsi har en skræddersyet pasform, den er vind- og vand- afvisende. En softshell-jakke perfekt til træning i koldt vejr. 37.5®-teknologien integreret i stoffets fibre, som hjælper med at opretholde din ideelle kernetemperatur under træning ved at køle dig ned, når du er varm og give dig energi, når du er kold. Strækpanelerne på bagsiden af ​​jakken giver god bevægelighed og har børstet materiale på indersiden for ekstra varmetilbageholdelse.

Funktionerne inkluderer:

 • 2-lags softshell
 • Bionic Finish Eco
 • 5® Fiberfill Isoleringspolstring
 • Elastisk panel for øget mobilitet og ventilation
 • YKK lynlås

Dahlie kan købes hos

Dæhlie de sælger deres produkter via deres egen hjemmeside, samt ude hos forhandlere rundt i verden. De har fokus på Norge, Sverige, Tyskland, Finland og USA. Se “alle” skibutikker, her.

Dahlie
Dahlie

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort