Dahu

Hvem er Dahu?

Dahu et brand fra Schweiz, sin laver skistøvler som du ikke har set før. De har brugt avancerede teknologi til at lave deres unikke skistøvler, det om som deres skistøvle kan er at du kan tage støvlen ud af skellet/coveret af plastik, håber det giver mening, ellers tag et kig på deres hjemmeside. Det du så kan med støvlen er at du kan bruge støvlen som en vinterstøvle. Altså du har 2 funktioner i samme støvle, en vinterstøvle du kan bruge når du ikke er på pisten, og en støvlen som du kan bruge på pisten i dine ski.

Efter mange år uden en revolution for skistøvler, har de endelig lavet noget nyt og unikt som måske vil fange din interesse. Støvlerne er selvfølgelig varme, har høj komfort og god performance på pisten.

Produkter fra Dahu

Unikke skistøvler
sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Dahu kan købes hos

Når du skal ud og købe Dahu unikke skistøvler til skiferien, så er det bedst at købe dem hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.
Burton logo sort
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort