dakine1

Hvem er Dakine?

Dakine, vil skabe produkter der får mennesker til at tale om deres produkter. De laver produkter de vil være stolte af at give til deres venner. Firmaet blev sat i værk på Hawaii tilbage i 1979. Dakine laver rygsække og tasker som er deres kendetegn. Deres produkter bliver solgt til alle der elsker at surfe, snowboarde, skateborde, mountainbike, stå på ski, windsurf, kiteboard og ja generelt bare at rejse.

Deres produkter bliver lavet til forskellige formål, alt i alt er det slidstærke produkter som sidder godt til kroppen og er behagelige at have på over længere til. Komforten og dens funktionaliteter taler for sig selv.

Produkter fra Dakine

Rygsække, Tasker, Rejsetasker, Skihandsker, Skibukser, Skijakker, Huer, Accessories (skilås, skivoks sæt mm.)

Dakine kan købes hos

Når du skal ud og købe Dakine skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.
BNAboardshop.dk logo
Bluetomato logo
Snowinn logo
Aktivvinter logo
Aktivvinter logo
Dakine logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Dakine