Dalbello normal

Hvem er Dalbello?

Dalbello er et italiensk skistøvlebrand, der er startet af en skomager tilbage i 1974. ”Stolt fremstillet i Italien” lyder deres slogan. Alle deres støvler bliver stadig produceret på deres egen fabrik i Italien. Deres støvler vandt tilbage i 2014, 10 olympiske medaljer, flere topatleter har brugt deres støvler til freeride, freestyle og race konkurrencer.

Deres støvler kommer med teknologiske løsninger og avanceret design. De arbejder dagligt med forbedringer fra deres ingeniører og designere for at give dig den bedst mulige støvle.

Produkter fra Dalbello

Skistøvler til race, skistøvler til pisten, skistøvler til all mountain, skistøvler til freeride, skistøvler til freeride touring, skistøvler til freestyle og skistøvler til børn.

Dalbello kan købes hos

Når du skal ud og købe Dalbello Skistøvler til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
Snowinn logo
Dalbello normal

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Dalbello