Dale of norway

Hvem er Dale of norway?

Dale of Norway er et livsstilsbrand med Norge inspireret. De er er mest kendte for deres sweatere som er i et spændende design som passer godt til livet i alperne. Dale of Norway blev startet af Peder Jebsen som rejste til Dale, som ligger tæt op af Bergen. Han udså stedet som det perfekte til at lave en tekstil brand.

Der ligger en vandfald blandt bjergene der oppe. Og i løbet af kort tid fik han maskiner til at starte med at lave tekstilt tøj af uld. Intet er ændret siden, de laver stadig den dag i dag alle deres trøjer i uld.

Deres sweatere ligger i en pris til omkring 2000 kr og opefter.

Produkter fra Dale of norway

Sweatere, Huer, Headbands, Halstørklæder

Dale of Norway kan købes hos

Når du skal ud og købe skitøj fra Dale of Norway til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.
Aktivvinter logo
Aktivvinter logo
Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål Dale of Norway

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad kendetegner Dale of Norway?

Det er deres nordiske designs og kvalitet, deres produkter er af højeste kvalitet håndlavet i Norge.

Hvad er særligt ved Dale of Norway?

Deres sweatere i særligt uld og merinould, priserne ligger fra de her 1500 kr. for sådan en trøje, men passer du på den så holder den også i mange år. De er perfekt til fx afterski hvor man sidder og nyder et godt glas vin, eller man hygger i skihytten ved pejsen.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort