daleboot

Hvem er Daleboot?

DaleBoot er et 52 år gammelt skibrand, som holder til i Tirol i Østrig. Deres fokus ligger udelukkende på at lave skistøvler i den bedste mulige kvalitet med højeste performance. De holder på 14 patenter inden for at lave custom skistøvler. Som skulle være med til at give varmer fødder, bedre fitting i støvlen samt gøre dem mere komfortable at bære. Derudover bedre blodomløb, bedre temperatur for fødderne og bedre performance.

De holder sig udelukkende til skiløbere. Deres model VFF Pro ligger til en pris på omkring de 5000 kr, det er ikke en billig skistøvle, men den har alt hvad man ønsker som skiløber.

Produkter fra Daleboot

Skistøvler.

Daleboot kan købes hos

Når du skal ud og købe Daleboot skistøvler til skiferien, så er det bedst at købe dem hos nogle lokale skibutikker, hvor du kan få lov til at prøve dem. Se “alle” skibutikker, her.
daleboot 1
FAQ – Spørgsmål til Daleboot

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er særligt ved Daleboot?

Mel Dalebout som startede DaleBoot tilbage i 1969, har udelukkende haft fokus på at lave højt performende skistøvler, som tilpasser sig til din fod. De har 14 patenter, som viser at de har været med til at innovere skistøvlen.

Hvad kan man gøre hvis ens fod sover i skistøvler?

Er du ude for at købe en skistøvle, så sørg nu for at have den på i lang tid – 10-20 minutter. Hvis du køber den i fx Danmark, så prøver man den ikke rigtig før man står i skien på bjerget.

  • Har du lejet, så bed om at prøve et andet brand
  • Prøv at tage sålen ud
  • Tag ud på pisten og stå 2 ture og se om de forsvinder
  • Du kan gå en størrelse op, men det er sidste mulighed vi anbefaler

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort