daleboot

Hvem er Daleboot?

DaleBoot er et 52 år gammelt skibrand, som holder til i Tirol i Østrig. Deres fokus ligger udelukkende på at lave skistøvler i den bedste mulige kvalitet med højeste performance. De holder på 14 patenter inden for at lave custom skistøvler. Som skulle være med til at give varmer fødder, bedre fitting i støvlen samt gøre dem mere komfortable at bære. Derudover bedre blodomløb, bedre temperatur for fødderne og bedre performance.

De holder sig udelukkende til skiløbere. Deres model VFF Pro ligger til en pris på omkring de 5000 kr, det er ikke en billig skistøvle, men den har alt hvad man ønsker som skiløber.

Produkter fra Daleboot

Skistøvler.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Daleboot kan købes hos

Når du skal ud og købe Daleboot skistøvler til skiferien, så er det bedst at købe dem hos nogle lokale skibutikker, hvor du kan få lov til at prøve dem. Se “alle” skibutikker, her.

daleboot 1

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort