Deeluxe

Historien – Deeluxe

Deeluxe har produceret snowboardstøvler siden 1996 og drives af snowboardere og skatere. Virksomheden kombinerer både viden om støvledesign og materialer fra snowboardere med traditionelt arbejdstøj og skate firma viden for at producere tekniske, stilfulde snowboardstøvler.

Virksomheden er beliggende i Kirchbichl, Østrig, og blev grundlagt af de østrigske snowboardere Maik Kretzschmar og Martin Morlok som et produktionsanlæg, der producerer billige støvler til massemarkedet.

I øjeblikket har virksomheden omfattende produktionsfaciliteter i lande som Storbritannien og Japan, hvor folk fra begyndere til øvede kan købe snowboardstøvler til lave priser.

Deeluxe, kan købes hos: Blue Tomato, Deeluxe

Om Deeluxe

Grundlæggerne af Deeluxe besluttede at starte med deres produkter, fordi de opdagede, at markedet for billige støvler af god kvalitet havde en masse plads i sig. Og meget bedre end det, de fandt, mens de kørte på skateboard eller købte billigt snowboardudstyr fra andre virksomheder.

Deeluxe drives af snowboardere og skateboardere, der besluttede at flytte deres produktionsvirksomhed af arbejdstøj til snowboardarenaen.

Virksomheden opnår sin mission ved at bruge overlegne materialer, innovative fabrikater og godt design, hurtige leveringstider og overkommelige priser. Partnerskaber med betydelige skateboardere, skibutikker sammen med deres verdensomspændende distribution i detailforretninger gør det nemt for alle at få Deeluxe snowboard udstyret.

Produkter fra Deeluxe

Deeluxe tøj, udstyr og tilbehør er designet til at tåle de mest ekstreme forhold. Nedenfor er nogle af virksomhedens produkter.

Spark XV- (Navy/ Orange)

Spark XV fik sin debut for over ti år siden som et backcountry benchmark, men efter at være blevet forfinet af Xavier de Le Rue, kommer støvlen nu til nytte ved snowboarding i ethvert terræn. Spark XV har følgende funktioner:

 • Gummi tåkappe

 • Freeride tunge
 • Hydrofob gummivamp
 • Beskyttende metallisk hælbeskytter

Track 700 Sort

Track 700 er mere end en Skistøvle. En skistøvle som komplementerer mandens eller kvindens ski valg med robust kontrol og hurtig respons. Track 700 har følgende funktioner:

 • 5-trins fremad lean system
 • Intec adapter
 • Mikrojusteringssystem
 • Ankel kabel

Ground Control Army

Deeluxe’s Ground Control giver kraften fra en stiv støvle, mens den leverer komfort, som man ikke ville forvente af en robust støvle. Ground Control har følgende funktioner:

 • BOA fit system sikrer mere eksplosiv og præcis levering
 • Deeluxe power strop til at støtte dit skinneben
 • Brugerdefinerede flexzoner for mere bevægelse

Deeluxe kan købes hos

Når du skal købe Deeluxe skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker rundt i Europa eller online, hvor der er størrelses guider eller du kan prøve produktet og blive vejledt. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
Deeluxe

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort