Skier
Skier
Deneriaz Ski

Historien – Deneriaz Ski

Deneriaz Ski er et brand baseret på stærke menneskelige værdier, til ære for grundlæggeren Antoine Deneriaz. Født og opvokset i sin barndom i en alpelandsby, har Antoine altid været engageret i at bevare disse værdier og samtidig levere udstyr af høj kvalitet til skientusiaster. Som olympisk mester og professionel atlet ved han selv, hvad der skal til for at skabe top-of-the-line ski, der tilbyder både høj ydeevne og stabil komfort.

Om Deneriaz Ski

Deneriaz Ski-kollektioner er elegante og tidløse med rene linjer og bløde, iriserende farver. Alle deres produkter er lavet af ædle materialer og afsluttet med omhu, for at give en anstændig skioplevelse. Disse produkter kan i øjeblikket købes online og hos udvalgte forhandlere.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren skiløber, har Deneriaz Ski det rigtige gear til dig. Men du skal være klar på at have den store pengepung frem, da priserne på et par ski starter fra 2.400 euro, som er omkring 18.000 kr.

Produkter fra Deneriaz Ski

Deneriaz Ski tilbyder en bred vifte af produkter til skiløbere, herunder skiudstyr, ski, skihjelme, skibriller, solbriller og andet tilbehør. Alle deres produkter er lavet med kvalitetsmaterialer og sans for detaljer, hvilket sikrer, at du får en fantastisk skioplevelse.

Ski Dual’D

Dual’D-skien er det bedste fra begge verdener. Assisteret af innovativ konstruktion og naturlige materialer kan disse ski det hele med stil. Du vil uden komplikationer kunne skifte mellem at stå på ski on-piste eller off-piste, fordi skiens design giver dig mulighed for at bruge ask (til pudder) og valnød (til pakket sne) træ i flæng. For ikke at nævne, kulfiberen, der bruges i konstruktionen, sikrer holdbarhed og en livlig følelse. Du kan endelig nyde skiløb uden bekymringer og i fuld komfort!

Andre funktioner omfatter:

 • Kerne: balsatræ
 • Toplag: biaksialt kulstof, asketræ og valnøddetræfiner
 • Sidebjælke: asketræ og valnøddetræ
 • Skibase: UHMW race
 • Struktur: biaksialt carbon og biaksialt basalt
 • Skivægt (uden bindinger): 1490gr (Størrelse 177)

Ski Alpi’D

Deneriaz Ski AlpiD er en konkurrenceski, der giver lethed og elasticitet i ekstremer. Deneriaz, der er kendt for deres performance på pister, Deneriaz sigter efter stjernerne med denne model. Med ekstra beskyttelse for at holde længere, vil disse ski ikke bare bringe dig tættere på himlen, men også ind i en ny verden af ​​ubegrænsede muligheder. Alpi’D er en alsidig ski, perfekt til pister, puddersne og isede vægge. Balsa-træ er udvalgt for dets lethed, bambusbjælker til skikørsel og elasticitet – treakset carbon giver det bedste kompromis med bøjning/torsion.

Alpi-skiens egenskaber inkluderer:

 • Kerne: balsa-træ
 • Ski base: UHMW-race
 • Lateral bjælke: bambus
 • Struktur: carbon bi-aksial og tri-aksial
 • Toplag: bi-aksial carbon og carbon kevlar
 • Skiens vægt (uden bindinger): 700g

Deneriaz Ski kan købes hos

Deneriaz er rundt i mere end 62 butikker rundt i Europa, hvor langt de fleste er at finde i Frankrig og Schweiz. Se “alle” skibutikker, her.

Deneriaz Ski

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort