Deuter

Hvem er Deuter?

Deuter er et gammelt tysk brand som startede i Augsburg-Oberhausen, af Hans Deuter. De startede tidligt, allerede tilbage i 1898 med at lave tasker til at transportere breve i, sundheds taske, en taske som kunne sidde på en saddle til en taske. Derfra gik det hurtigt og deres produkter blev kendt verden over, i 1971 var det tid til at fokusere på tasker til aktive sportsmænd. I 1995 blev det så deres kendte sovepose som blev produceret.

Deuter har i dag fokus på det at lave tasker, soveposer og alt til ham/hende der gerne vil ud i vildmarken. De sørger for at du kan have alt dit grej med i tasken og de sørger for at du kan sove varmt i en lækker sovepose.

Produkter fra Deuter

Backpacks, Soveposer, Tasker generelt.

Deuter kan købes hos

Når du skal ud og købe Deuter Backpacks til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.
Snowinn logo
Snowinn logo
Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Deuter

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Deuter særligt kendt for?

Det er 100% deres backpacks til skiløb, cykling, trail løbog hiking. Herudover laver de rejsetasker til disse sportsgrene.

Er en 30L skirygsæk for stor?

Nej, 30L er passende. Den skal helst ikke være meget større, hvis det er en du skal stå på pisten hele dagen. Skal du på touring, så kan man godt vælge en som er lidt større da man typisk har noget mere med i forhold til sikkerhed.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort