Didriksons

Hvem er Didriksons?

Didriksons er et mærke som mange danskere kender til, gennem de senere år har deres produkter blandt andet været solgt i Sportmaster. De, Julius og Hanna Didrikson startede Didriksons i 1913, hvor de begyndte med at producere arbejdstøj til fiskerne i Grundsund i Sverige.

I mere end 100 år har Didriksons lavet tøj til udendørs brug, ligegyldigt hvilket vejr man kommer ud i. De er stadig et af de førende brands indenfor dette felt i Skandinavien.

Rundt i hele Europa er der forhandlere der sælger Didriksons produkter, udover det bruger Didriksons pop-up butikker hvor de viser deres udvalg.

Produkter fra Didriksons

Parka Jakker, Støvler, Skihandsker, Huer, Halstørklæder, Midlayer, Skibukser.

Didriksons kan købes hos

Når du skal ud og købe Didriksons skitøj til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.
Burton logo sort
Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Didriksons

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Er Didriksons jakker gode som skijakker?

Er du ude efter en skijakke udelukkende til ski, så vil jeg gå efter andre mærker som måske Salomon, Black Crows, Helly Hansen – men er du ude efter en vinterjakke, som er stilren og passer til du kan have den på, på en date i en park og du kan have den på de 5-6 dage du er på ski, ja så er de super fine. Dog mangler funktioner som snefang og armlomme til liftkort.

Er Didriksons børne flyverdragter gode til skiferien?

Her er et segment, hvor Didriksons har været kendt i mange år. Det er at de laver virkelig gode flyverdragter til børn.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort