Vælg en side
Douchebagsss

Hvem er Douchebags?

Douchebags er for dig der ikke vil gå ned på design og kvalitet, når du skal rejse rundt med dit skiudstyr. Douchebags, er et norsk brand, som startede tilbage i 2012, Jon Olsen, som har været pro skier for Red Bull er manden du ser på meget af deres markedsføringsmateriale, sammen med Truls Brataas startede de Douchebags, som producere nok markedets fedeste skitasker.

Deres første møde var i 2009, hvor de mødte hinanden i Stadt i Norge, det var der det hele rigtigt startede.

Deres tasker er lavet i topkvalitet og går ikke på kompromis med noget, de vil gøre din pakning til skiferien og transporten, så enkelt som muligt. Priserne på deres produkter svinger fra 500-3000 kr. alt efter hvornår på sæsonen du køber dem, altid stilrene farver.

Produkter fra Douchebags

Rejsetasker, støvletasker mm.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Douchebags kan købes hos

Når du skal ud og købe skitasker til skiferien fra Douchebags, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Douchebagsss
Aktivvinter
BNAboardshop
Funsport
Gumpel
One Open Sky
Ridestore
Skibutikken
Ski og fritid
Skiroed
Snow fun bike
Steep and Deep
Surfline
Odense surf og ski
Surf og ski horsens

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Douchebags