Skier
Skier
DPS Skis

Historien – DPS Skis

DPS blev grundlagt i 2005 af Stephan Drake og Peter Turner, med missionen om at skabe ski, der var mere innovative og bedre ydende end nogen anden ski på markedet.

DPS Skis grundlæggerne var passionerede omkring skiløb, og de ønskede at skabe et ski brand, der ville være synonymt for høj ydeevne, innovation og stil.

Virksomheden er et resultat af den passion, Stephan og Peter deler for skiløb.

DPS Skis-mærket er opkaldt efter grundlæggernes initialer. Navnet blev valgt på grund af deres tro på, at DPS er et brand, der altid vil være drevet af innovation og ydeevne. Grundlæggerne ønskede at skabe et mærke, hvor de ville have fuldstændig kontrol over deres egne skis design, konstruktion og fremstilling. Hvert aspekt af DPS Skis er designet og lavet til at skabe et højtydende produkt, der kan konkurrere med ethvert andet ski mærke på markedet.

Om DPS Skis

DPS Skis blev grundlagt med det koncept, om at innovation og ydeevne er de mest kritiske aspekter af enhver ski, og at disse to elementer bør være på forkant med designprocessen. DPS er et brand, der er drevet af innovation og performance.

For at sikre, at dette mål bliver opfyldt, har Stephan og Peter skabt et firma, hvor de kan tage være med i alle processerne over alle aspekter af design, konstruktion og fremstilling af vores ski. Denne proces gør det muligt for DPS at skabe mere innovative ski, bedre ydeevne og mere stilfulde end nogen anden ski på markedet.

DPS Skis har hovedkontor i Salt Lake City, Utah, USA, hvor deres ingeniør- og designteam arbejder på at skabe innovative produkter, herunder følgende.

Produkter fra DPS Skis

De laver en bredvifte af ski

The Powder Works Tour Lotus 124 herre

Powder works Tour Lotus 124 er en herrespecifik ski med letvægtskonstruktion og let manøvredygtighed i offpisten. Den er bygget til pudderski, især for mænd, der leder efter nye oplevelser, når det kommer til frisk puddersne. Det er en meget legende ski, der er nem at håndtere og ideel til mænd, der leder efter en unik freeride ski. Powder Works Tour Lotus 124 Herre har følgende funktioner:

  • Balanceret 23m venderadius

  • Rocker for nem manøvredygtighed
  • Powder Turn Rocker for forbedret performance i dyb sne
  • DPS Tour-overflade for smidig, responsiv slid

Pagoda Tour 112

Pagoda Tour 112 er en prisvindende backcountryski, der kombinerer stabiliteten fra en backcountryski med legesygen fra en groomerski. Dette opnås af skiens manøvredygtige geometri og et innovativt design.

  • Letvægts- 1280g-1590g
  • Rocker for nem manøvredygtighed
  • Retningsbestemt taper for stabilitet
  • DLC Slope Rocker for reduceret overfladetryk

DPS Skis kan købes hos

Når du skal købe DPS Ski til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider eller du kan prøve produktet og blive vejledt. Se “alle” skibutikker, her.

DPS Skis

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort