Vælg en side
Dr.Zipe

Hvem er Dr.zipe?

Zipe er et brand der har fokus på beskyttelse og eyewear. De vil gøre det mere sikkert for dig som gerne vil ud og give den gas på pisten. De er innovative omkring det at lave skibriller og skihjelme, og vil gerne give noget tilbage af det de har fået fra bjergene.

Ud fra passion og kærlighed til fra det at komme ud på et sneklædt bjerg, så er det med at have hjelmen der passer på dig i tilfældet af du skulle slå dig. Skibrillerne er vigtige for at have det gode udsyn, så du ikke kommer til at få dugget glas eller andet. Jeg vil sige designet på deres skibriller henvender sig til den unge målgruppe, priserne ligger i et fornuftigt prisleje, fra 500-1000 kr.

Produkter fra Dr.zipe

Ski Goggles, Skihjelme, Solbriller og Linser

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Dr.zipe kan købes hos

Når du skal ud og købe DR.Zipe skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Dr.zipe