Vælg en side
Drift

Hvem er Drift?

Drift er et brand som startede ud med en kickstarter kampagne tilbage i 2017, det er et produkt som fungerer på den måde at når snowboardere gerne vil ud i backcountry også kaldt offpiste. Så kan det være en lang vej til toppen af sneklædte bjerge, det kan være super hårdt.

Drift Boards gør det nemmere for dig og mere hyggeligt at gå op af bjerge, det fungere på den måde at de er kortet end ski og bredere, du kan ikke stå ned at pisten på drift boards, de er kun lavet med det formål at komme ud af bjerget, hvor du bagefter skifter snowboardet som du har på ryggen ud med Drift Boards når du rammer toppen og gør klar til at skulle ride ned af de helt uberørte områder.

Det gør altså du hurtigere kan nå en bjergtop, du kan bevæge dig meget hurtigere fremad og Drift Boards er lettere end mange snesko.

Produkter fra Drift

Drift Boards – Bruges til at ramme toppen af et bjerg.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Drift kan købes hos

Når du skal ud og købe Burton snowboardudstyr til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort