Dupraz Snowboards

Historien – Dupraz Snowboards

Serge Dupraz startede med snowboarding i 1984. Han besluttede at begynde at lave sine boards efter at være blevet tiltrukket af den fantastiske spænding ved at ride på berjge. Begge tendenser kom fra USA’s østkyst og konkurrerede på markedet for snowboards.

Korte snowboards med en lille sidecut og en kort næse, kendetegnet ved at styre den bagerste fod for at dreje, er på den ene side. De har lavet korte snowboards med en lille sidecut og en lille næse. Burton og Sims var to af de mærker, der eksemplificerede dette.

Winterstick, et firma, der tilbyder to modeller med en længere og bredere næse på den anden side, er repræsenteret af Winterstick-mærket. Denne anden trend-inspirerede Serge Dupraz til at starte sit første firma, Hot Snowboards. Han udviklede to modeller: Mid og Professional, Europas første lange swallow tailboard.

Dupraz Snowboards, kan købes hos: Dupraz Snow

Om Dupraz Snowboards

Dupraz skaber de mest intuitive snowboardudstyr, der tilbyder den reneste form glidning på pisterne. Formerne er forskellige, og den måde, du føler, når de står på dem, er også forskellig.

De første “Glisse”-maskiner blev opfundet i begyndelsen af 1980’erne. Virksomheden fortsatte med at fungere på denne måde: bevarede ånden hos de pionerer, der skulle udforske og udvikle vores kærlighed til snesporten.

Gennem massiv innovation, forskning, udvikling, strategiske partnerskaber, licensaftaler og produktinnovationer er Dupraz blevet et stærkt snowboardmærke.

Produkter fra Dupraz Snowboards

Dupraz laver forskellige produkter, herunder splitboards og snowboards. Nogle af virksomhedens produkter omfatter:

DI 6’0″+

Et standard board er for et helt samfund, af etablerede riders over hele kloden, som har skabt sit navn på verdens mest spektakulære steder. 6’+ er uovertruffen sjov i dyb pudder eller crud, som giver dig en uventede følelse af at køre, som om du er på et BIG WAVE surfbræt! Det klarer sig godt på pister og off-piste.

Andre funktioner omfatter:

  • 100% trækerne
  • Triaksial glasfiber
  • Aqua smooth rocker
  • Sintret HD running base
  • Retentionsform

DII S-SERIEN

Få den rene glæde ved at carve dybt i puddersne, mens der skæres i højhastighedssving på pisten. Den har en smooth intuitiv håndtering. Du vil være i stand til at fornemme dit sande potentiale, lave de smukkeste kurver, beundre dine tracks og opleve øjeblikket til dets fulde … nemt at stå på i offpisten.

Andre funktioner i DII S-SERIEN inkluderer:

  • 100% trækerne
  • Triaksial glasfiber med carbon
  • Aqua smooth rocker
  • HD sintret bund
  • Patenteret form

Dupraz Snowboards kan købes hos

Dupraz Snow, sælger deres boards i deres Snowboardbutik i Fillinges, Frankrig. Eller du kan købe dem på deres egen webshop, eller hos nogle forskellige forhandlere rundt i verden. Se “alle” skibutikker, her.

Dupraz Snowboards

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort