Dynafit

Hvem er Dynafit?

Dynafit startede som et firma der lavede skistøvler tilbage i 1950. Det skulle tage et par år inden de fik titler hvor støvlerne blev brugt – vi skal frem til 1973 hvor Franz Klammer vandt et downhill løb i Østrig.

Sneleoparden som deres logo viser, viser hvordan værdierne er i Dynafit. De arbejder i de høje bjerge med fokus på dem der elsker bjergene. Dynafit er et brand til alle ski elskere som elsker høj performance produkter, fart og unikke oplevelser.

Dynafit er et brand hvor atleter arbejder for at give andre atleter en bedre oplevelse på bjerget. De vil sørge for at du kan være ude i naturen 365 dage om året. De arbejder med at udarbejde tøj, støvler, bindinger, ski og tilbehør – med fokus på at arbejde ud fra teknologi, performance og fart. Letvægt produkter giver mere fart og bedre bevægelse, textilen i deres produkter gør deres produkter innovative.

Produkter fra Dynafit

Ski, Touring Skistøvler, Touring Ski, Skibindinger, Rygsække, Skihjelme, Accesories, Skijakker, Skiundertøj, Skibukser, Skihandsker, Skistrømper, Huer, Halsedisser og Sko.

Dynafit kan købes hos

Når du skal ud og købe Dynafit skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.
Snowinn logo
Snowinn logo
Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Dynafit

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad kendetegner Dynafit?

Det er deres fokus på særligt touring skiløb, herunder ski, støvler, grej, bindinger, skibriller, skin, rygsække – derudover laver de produkter til børn, så de kan komme med på touring.

Kan de passe Dynafit har livstids garanti?

Det er korrekt, på deres skibriller, solbriller, ski touring støvler, bindinger – der er nogle regler som man bør kigge på. Men låse, en strop der springer eller andet er på deres regning. Du kan læse mere om deres livstids garanti her.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Dynafit