Easy Board Company

Historien – Easy Board Company

Easy Board Company er et lille uafhængigt mærke, der ejes af en håndfuld snowboard entusiaster. Easy Snowboards-linjen blev skabt, fordi snowboarding er for dem selv og dem der elsker snowboaring, samt en historie om sjov og hygge i sneen. Men også fordi de mener, at ethvert snowboard skal være et produkt af høj kvalitet, uanset riderens færdighedsniveau.

Om Easy Board Company

Det, der startede som et risikabelt firma, er blevet til en fuldgyldig virksomhed med et ønske, der er stærkere end noget andet. I 2014 blev Easy Snowboards født. Holdet vidste, at det var en vanvittig indsats at skabe et snowboard brand fra bunden, når der allerede var mange andre mærker derude, store som små. De vidste, at det ville blive et langsigtet mål, med de midler, de havde til rådighed, men også at deres passion for snowboardfremstilling ville vinde frem i sidste ende.

Og det er præcis, hvad der skete.

Nu sælger Easy Snowboards sine boards over hele verden og har et team af dedikerede riders, som konstant tester nye produkter og giver feedback. Virksomheden er nået langt siden sin beskedne begyndelse, men de forbliver tro mod deres kerneværdier.

Produkter fra Easy Board Company

Easy Snowboards sælger snowboards, tøj og tilbehør. Virksomheden har et hold af snowboardere, som tester nye produkter og giver brugbar feedback. Easy Snowboards er dedikeret til kvalitet og sørger for, at enhver rider får en god oplevelse på pisterne.

Black Torsion Snowboard

Dette er et fantastisk all-around snowboard til alle, der ønsker at have det sjovt på pisterne. Black Torsion er et crazy board, der nemt kan tilpasses til ethvert terræn. Det har en Magic Flex, der giver stivhed og en god mængde flex. Easy Rock flat camber giver også mulighed for en jævn overgang fra fast sne til lettere puddersne. Dette board er perfekt til alle, der ønsker at have det sjovt på pisterne.

Andre funktioner på dette board inkluderer:

  • True Twin Shape
  • High-Density XTR
  • Mellow Easy Grip Camber
  • Premium Steel
  • Smart Woodcore
  • Power Flex Fiberglass

Nomad Snowboard

Det er ikke underligt, at Nomad er et af Easys yndlings board. Det er et fantastisk snowboard for alle, der ønsker at udforske freeriding-verdenen. Nomad har en bølget Easy Grip kantlinje, der sørger for at gribe sikkert fat i alt det terræn, du angriber. Dette board er også let og responsivt, hvilket gør det perfekt til at flyve over park kickers i snowparken.

Andre funktioner på dette bræt inkluderer:

  • Diamond High-Speed ​​Base
  • Biaksial Fiberglass
  • Super Pop Plus Woodcore
  • Carbon Stripes

Easy Board Company kan købes hos

Easy Snowboards kan købes på deres egen hjemmeside eller hos nogle af deres 60 forhandlere i Alperne. Se “alle” skibutikker, her.

Easy Board Company

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort