Vælg en side
elevenate

Hvem er Elevenate?

Elevenate er Svensk brand som holder til i Åre. Med mere end 20 år i alperne og over 6.000 dage på ski, så har de prøvet de meste inden for skiløb – powder, offpist, konkurrence, park mm. De havde en mission om at lave bedre skitøj, det blev starten på Elevenate som de startede i 2010. Med et af Sveriges bedste skisportssteder i form af Åre som ligger i baghaven, så bliver deres produkter også teste til forhold som du kan komme ud for.

Deres jakker ligger fra omkring 3500 kr og opefter det samme med deres skibukser – de laver outdoortøj til både mænd og kvinder. Elevenate arbejder med de bedste materialer for at give dig den bedst mulige komfort og sikkerhed for god bevægelse samt lang holdbarhed. Det skal være enkelt og de laver udelukkende produkter som de gerne selv vil bruge, så de er sikker på deres produkter lever op til alle deres kunders krav omkring tøj fra Elevenate.

Produkter fra Elevenate

Skijakker, skibukser, midlayers, vaskeprodukter – produkter indenfor alpint skiløb, hverdagstøj og hiking.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Elevenate kan købes hos

Når du skal ud og købe skitøj fra Elevenate til skiferien, så kan det handles på butikkerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

elevenate logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort