Elpex

Hvem er Elpex?

Elpex er et svensk rulleski brand som startede tilbage i 1987. De er blandt de mest kendte mærker inden for rulleski verden over. Rulleski er blevet mere kendte i løbet af årene efter som vi ikke har haft den samme mængde sne i Danmark, som i gamle dage.

Elpex er et innovativt brand som har fokus på kvaliteten og at udfordre branchen. De har rimelige priser, hvor de fleste kan være med.

Produkter fra Elpex

Rulleski, Rulleskistave, Rulleskihjul og alt i udstyr til Rulleski

Elpex kan købes hos

Når du skal ud og købe Elpex rulleskiudstyr til optræning til skiferien. Så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Elpex

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er særligt ved Elpex Roller Skis?

De har siden 1987 lavet rulle ski, og er blandt de største på markedet indenfor den niche. De er også leverandør til det Svenske landshold.

Hvor står man på rulleski?

Det gør du på blandt andet cykelstier, ligesom folk står på rulleskøjter eller skateboard. Rulleski, bliver dog mere brugt som en måde at holde træning til skiløb eller langrend i gang udenfor skisæsonen.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort