Eretic

Historien – Eretic Snowscoots

Eretic Snowscoot har designet prototyper i fem år, og i dag vil de gøre snescootere tilgængelige for så mange mennesker, som de kan. Deres snowscoots er lettere end nogen anden du ville finde på markedet, de er nemme at håndtere og i stand til at lave spændende freestyles tricks på.

I årenes løb er deres idé om at gøre snescootere tilgængelige for en større gruppe vokset, da det blev klart, at deres produkter ville fungere og sælge uden brug af store penge på marketing.

Om Eretic Snowscoots

Eretic tilbyder en ny form for snesport, som folk kan nyde når de er i sneen bla. Under skiferien. Uanset om du står på ski i resortet, i parken eller går rundt i dit nabolag, laver Eretics noget sjovt legetøj for alle og enhver.

Virksomheden, som er co-ejet af Kevin Demay og Cyrille Vietti Benzidane, har en passioneret og talentfuld besætning, der arbejder sammen for at gøre deres idé til virkelighed. Teamet hos Eretic kommer fra en række forskellige baggrunde, herunder brandejere, pro-ryttere, magasinchefer og salgs- og marketingkonsulenter.

At have et stærkt team, implementere innovation med et stærkt socialt budskab og have en mere økologisk brug for sne har givet Eretic viden til at komme så tæt som muligt på deres mål.

Derudover har Eretic distributører og forhandlere over hele verden, som hjælper dem med at få deres produkter ud på markedet, så alle kan nyde det.

Produkter fra Eretic Snowscoots

Eretic Snowscoot laver og sælger snowscoots, der er nemme at holde, komfortable for brugeren og gør alt, hvad du kan forvente af en snowscoot.

Eretic Snowscoot V2 – Pulver

Eretic V2 snescooteren til freeride-kørsel deler styret og dækket med V2 slope-modellen.

Men et nyt skidesign vil give bedre performance i puddersne. Forgaflen er stivere for at få mere kontrol på dyb pudder, og skiene er bredere, med en anden belægning for at balancere bedre under freeridning.

Dækket på denne snowscoot har et tekstureret, gribende materiale. Den drejelige forgaffel hjælper med at absorbere det ujævne terræn og sikrer en mere jævn kørsel end andre modeller. Den kommer med en snor, der sættes fast på stangen, så du ikke mister den, hvis du falder af.

Andre kendetegn ved Eretic Snowscoot V2-Powder inkluderer:

  • Lås alle greb.
  • 12,41 lbs. vægt.
  • Indbyggede stropper for at hjælpe dig med at sikre scooteren.
  • Halvkugleformede ankelbeskyttere i gummi, der også passer til dine støvler.
  • 4130 cr rigid folk.
  • Pudderski, der er dygtige til at skære gennem puddersne.
  • Dæk: 5,5 i bred / aluminium 6061 T6/ 22,8 lang.

Tjek venligst virksomhedens hjemmeside for at lære mere om Eretic Snowscoot V2. De bedste indenfor snowscoots!

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Eretic Snowscoots kan købes hos

Du kan købe den lille snowscoot hos flere forhandlere, men snakker vi de store som kan holde til pisterne i bjergende, så lejer man dem på skiferie destinationen. Se “alle” skibutikker, her.

Eretic

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort