Vælg en side
Eurosock

Hvem er Eurosock?

Eurosock er et Italiensk mærke som fokusere udelukkende strømper til aktiv sport. De sportsgrene som de fokuserer på er ski, snowboard, cykling, løbere og udendørs entusiaster. Eurosock blev grundlagt tilbage i 1981 af Giuliano Cortinovis, som havde en drøm om at designe strømper med som gav den ultimative connection mellem hjernen og kroppen – med fokus på performance, fit, funktionen og komforten.

De er tekniske strømper hvor der bliver lavet et stort arbejde på at finde de rigtige fibre til at lave strømperne i. De har 2 af patenter med teknologier som har givet dem en kundegruppe af andre spændende brands som – Tecnica, Puma, K2, Reebok og Salomon mm. De 2 systemer er ”Sensory knit system” som skal være med til at støtte balancen omkring hælkappen, det andet er ”Recovery Graduated Compression” som er med til at give en bedre blodcirkulation og den teknologi bliver blandt andet brugt i deres compression skisokker.

Produkter fra Eurosock

Skisokker, Snowboardsokker, Sokker til aktivsport

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Eurosock kan købes hos

Når du skal ud og købe Eurosock skisokker til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort