Evoc

Hvem er Evoc?

EVOC laver sikkerheds / beskyttelses udstyr til action sport. Produkterne fra EVOC er utroligt slidstærke og sidder behageligt så de kan bæres over lang tid af gangen. Deres udstyr er lavet til dig der elsker at være på farten og være sikker på du kan have de vigtige ting med dig, i sikkerhed uden de går i stykker.

Deres rygskjold og hoftebeskyttere til skisport er blandt de bedste på markedet, grundet de er så komfortable og de er lavet i slidstærke materialer.

Produkter fra EVOC

Rygskjold, Hoftebeskytter, Rygsækker, Skitasker

EVOC kan købes hos

Når du skal ud og købe udstyr til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
Bluetomato logo
EVOC logo
FAQ – Spørgsmål om EVOC

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvor holder EVOC til?

De holder til i München, Bayern i Tyskland.

Hvilke produkter laver EVOC til ski?

Rygskjold, hoftebeskyttere til særligt snowboardere, touring rygsæk, støvletasker, snowboard og ski tasker.

Hvad sælger EVOC ud over skigrej?

De har særligt fokus på beskyttelse til dig der rejser, om du skal have en taske til en cykel eller dit dyre kamera med. Herudover laver de beskyttelse til dig som kører cykler mountainbike, måske downhill.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra EVOC