Exped

Hvem er Exped?

Exped er mere et expeditions/vandre brand end det er et ski brand. De har fokus på alt det med at være udendørs, hiking osv. Exped begynde i 80’erne at sælge outdoor produkter, men det var andre brands de solgte – inden de i 1997 begyndte at arbejde med deres egne produkter. De arbejder innovativt med deres produkter, og producere ikke noget bare for at producere. De har vundet massere af priser i gennem årene inden for outdoorbranchen for deres kendskab til branchen og deres gode produkter.

Produkter fra Exped

Telte, Soveposer, Liggeunderlag/Madras, Rygsække til vandrig, Udstyr til at have ting med ud, Hængekøje, Regnslag og andet udstyr til outdoor entusiaster.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Exped kan købes hos

Når du skal ud og købe Exped vand/outdoorudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale outdoorbutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort