exposure lights

Hvem er Exposure Lights?

Exposure lights, ikke det store skibrand, de har dog et par produkter som man kan bruge hvis man vil på langrend mens der er mørk, eller hvis man vil have lys på sin hjelm når man cykler. De fokuserer på lygter og lys, det har de gjort siden 1990, med fokus på det at skabe innovative produkter med fokus på design og funktioner.

De sælger mest til marine og cyklister.

Produkter fra Exposure Lights

Lygter til hjelme – gode til langrend.

Exposure Lights kan købes hos

Når du skal ud og købe Exposure Lights lygter til skiferien, så er det bedst at købe dem hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er guider om dem. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Exposure Lights

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Exposure Lights kendt for?

Exposure Lights er kendt for deres lygter, som bruges til outdoor. De har blandt andet cykellygter, hjelmlygter til vandring eller klatring, når vi snakker ski så er det typisk langrend eller til touring.

Er det sikkert at tage på langrend når det er mørkt?

Man plejer at sige, du skal aldrig tage ud alene – særligt når det er mørkt. En ting der dog kan hjælpe dig, hvis du gerne vil ud før andre, der er at købe en god hjelm lygte.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort