Faction

Hvem er Faction?

Faction som er et firma der er startet i Verbier i Schweiz. Tilbage i 2006 tænkte de at der trængte til noget nyt inden for freestyle og reeride ski. Du kender en eller har hørt om Candide Thovex, som laver de vildste videoer som mange har set på Facebook.

Gutterne bag Faction er en gruppe af skiers, artister, film producerende gutter, ingeniører og partnere.

Deres ski er er højeste klasse, mange professionelle skiers står på disse ski i konkurrencer, bla. Alex Hall og Kelly Sildaru som er kendt fra X-games. Deres ski vejer op mod 20-30% mindre end nogle af deres konkurrenter.

Produkter fra Faction

Ski, skistave, bindinger, skins, accessories, hoodies, t-shirts, huer og caps.

Faction kan købes hos

Når du skal ud og købe Faction ski til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
Faction skis logo
FAQ – Spørgsmål om Faction Skis

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad kende tegner Faction Skis?

Det er særligt deres stilfulde designs, de er ret enkle men stadig godt med farve. Herudover er det deres kollektioner/serier af ski de laver.

Laver Faction Skis udelukkende ski?

Ja, som ligger i navnet – så holder de sig til at lave ski og skistave. De laver lidt tøj som er en slags merch.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Faction