Fat Ypus

Historien – Fat Ypus

Fat Ypus blev grundlagt af en professionel skiløber, der kørte med Shane McConkey . Fatypus har skabt sig et navn ved innovativt at eksperimentere med skidesign.

Fat Ypus har eksisteret i over 14 år, og de forbedrer stadig deres produkter. De tester og udvikler konstant nye materialer, konstruktioner og størrelser. De betragtes som en pioner inden for indie-mærket og håndlavede ski som sælges over hele verden. De laver konsekvent nogle super fede ski, som skiløbere ønsker hver skisæson.

Skiers leder altid efter de bedste pudderski. Fatypus har udvidet sig forbi kategorien, super-fat for at give ski til selv de mest svære pister mellem pudderdagene. Disse ski har er livlige og giver en fed følelse, med stabilitet perfekt til hårde pister.

Fat Ypus fås nu i traditionelle og 5-punkts designs for enhver bredde. Fat Ypus kan klare enhver vejr situation på pisten, så du bestemmer selv, om du vil lave et par drejninger eller gå direkte til bunden med fuld fart.

Om Fat Ypus

Fat Ypus – håndlavede ski er kendt for deres kontrollerende fornemmelse. Det er resultatet af et unikt flexmønster. Flexmønsteret er afgørende, fordi det gør skien stærkt, og det opnås ved et omhyggeligt udvalg af materialer og konstruktion. Alle Fat Ypus- ski har en ensartet flex fra spids til hale.

Virksomheden forestiller sig at deres ski skal være med til at performe enhver skiløbers kreativitet. De opnår deres mission gennem produktinnovation og innovation i produktionsprocessen. Fat Ypus tror på enkelhed. De antager, at jo mere komplicerede tingene er, jo sværere er de at styre.

Produkter fra Fat Ypus

Eksempler på Fat-Ypus produkter omfatter:

D’Riddim – (134/143/118/138/129)

Fat Ypus skabte den originale 5-punkts ski. Den har en forkortet kantkontaktlængde og skærer lange radiusdrejninger overraskende godt. Den alsidige karakter af denne rocker all mountain / pudderski gør den til, en perfekt tilføjelse til din Fat Ypus garderobe.

D’Riddim har følgende ekstra funktioner:

 • Har Rockwell 48 stålkanter
 • P- tex sidevæg
 • Lodret laminat kerne af poppeltræ
 • Dura surf sintret base
 • Udstanset grafik

Mack 5 FT- (151/158/139/150/141)

Et årti er gået siden deres fat sherif havde en levedygtig konkurrent. Men Mack 5 er endelig ankommet. Den er 139 mm bred og er bygget til at konkurrere med de andre store drenge i branchen.

Dette er en 5-punkts design super fed ski, der flyder i pudder og er stabil selv i urolig sne. Det er en fed ski med noget rocker i spids og hale, men den har også 5 kontaktpunkter med sneen. Denne ski er nem at vende ved enhver hastighed. De giver dig en utrolig alsidighed, selv på en big ski, og du vil føle den nye Mack 5 med det samme.

Det har følgende funktioner:

 • 188 cm i længden
 • 22,6m radius
 • 10lbs vægt
 • Rockwell 48 stålkanter
 • P-tex sidevæg
 • Lodret laminat kerne af poppeltræ
 • Dura surf sintret base
 • Die-cut grafik

Fat Ypus kan købes hos

Når du skal købe Fat Ypus skiudstyr til skiferien, så skal de købes på udenlandske webshops eller hos forhandlere rundt i verden, der er ingen danske forhandlere som sælger Fat Ypus. Se “alle” skibutikker, her.

Fat Ypus

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort