Feldten

Hvem er Feldten?

Feldten er et brand som har fokus på vaske, imprægnering og rensning af tøj og skitøj. Med mere en 130 år på markedet er det et af de ældste brands vi har kendskab til, som producere til skibranchen. WCFF Feldten som grundlagde Feldten gjorde det meget klart for sine medarbejdere som imprægnerede læder og andre materialer at kunderne skulle vide det var Feldten, ellers kunne de jo bare købe noget andet.

Han var ikke tilfreds med produkterne som de arbejdede med, og valgt at studere dem nærmere hvordan han kunne gøre produkterne unikke med hans egne formularer. De blev revideret og reddet i, igennem årene med nogle af teknologierne bruger de stadig i dag.

Produkter fra Feldten

Textile Wash, Natural Wash, Wash-In Proof, Power Cleaner, Weather Proof, Barefoot Spray, Shoe Deo.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Feldten kan købes hos

Når du skal ud og købe rense produkter til skitøjet, til skiferien. Så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort