Vælg en side
Fera

Hvem er Fera?

Fera er et skiwear brand som er startet af Betty Tung som så et hul i markedet til at lave anderledes tøj til ski. Hun startede tilbage i 1978, hendes far havde fabrikken hvor det kunne produceret, og Betty havde styr på hvad hun synes markedet manglede. Der skulle være stil over det og der skulle være god performance.

I dag er Fera ejet af Bettys børn, Patty og Eric som har sørget for at køre forretningen videre så der i dag er fokus på de gamle værdier og udvikling af ny innovation, finde det perfekte fit, mens de fokuserer på dem der gerne vil se lidt ekstra godt ud på pisten. De har blandt andet været nævnt i magasinerne ”Powder og Vouge” som er 2 store vinter/ski magasiner.

Produkter fra Fera

Skijakker, Skibukser, Midlayers

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Fera kan købes hos

Når du skal ud og købe Fera skitøj til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort