Fera

Hvem er Fera?

Fera er et skiwear brand som er startet af Betty Tung som så et hul i markedet til at lave anderledes tøj til ski. Hun startede tilbage i 1978, hendes far havde fabrikken hvor det kunne produceret, og Betty havde styr på hvad hun synes markedet manglede. Der skulle være stil over det og der skulle være god performance.

I dag er Fera ejet af Bettys børn, Patty og Eric som har sørget for at køre forretningen videre så der i dag er fokus på de gamle værdier og udvikling af ny innovation, finde det perfekte fit, mens de fokuserer på dem der gerne vil se lidt ekstra godt ud på pisten. De har blandt andet været nævnt i magasinerne ”Powder og Vouge” som er 2 store vinter/ski magasiner.

Produkter fra Fera

Skijakker, Skibukser, Midlayers

Fera kan købes hos

Når du skal ud og købe Fera skitøj til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Fera

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er særligt ved Fera?

Det må deres store tiltag i LGBTQ+, samt deres sweatere som er til alpestilen og deres facon syet skijakker og skibukser til kvinder.

Hvornår startede Fera med at lave skitøj?

De gjorde de tilbage i 1978, hvor Betty Tung grundlagde FERA. I dag har hendes børn Patty og Eric taget over i familievirksomheden. De har blandt andet være i magasiner som Vogue og Powder.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort