Fischer

Hvem er Fischer?

Fischer blev grundlagt tilbage i 1924 i Ried im Innkreis, Østrig, hvor de stadig holder til i dag. Deres produktion af deres produkter ligger i Ukraine. Fischer er førende inden for nordic skis og et af de førende brands inden for alpin skis. De er kendte for deres innovative og avanceret teknologier.

Vintersport er for Fischer meningen med livet, deres lidenskab og kærlighed til sporten vil de gerne dele med deres kunder, så de også oplever det bedste fra skiferien med Fischer produkter.

Produkter fra Fischer

Race ski, nordic ski, skibindinger, skistave, skitasker, støvletasker, huer, skisokker, skihandsker, skirygsæk, skihjelme, skibriller, rygskjold og halsedisser

Fischer kan købes hos

Når du skal ud og købe Fischer skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.
Skioutlet logo
Snowinn logo
Snowinn logo
fischer normal
FAQ – Spørgsmål om Fischer

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Fischer særligt kendt for?
  • Super gode ski til både alpin og langrend
  • Du finder deres produkter i mange skibutikker
  • Deres produkter har et godt prisleje
  • De laver ski, støvler, stave og bindinger – det betyder du kan få et fuldt sæt fra dem
Laver Fischer gode ski til børn?

Det gør de, de har flere forskellige modellen og lidt forskellige farver. Så hvis du kigger efter gode ski til dit barn, så går du ikke fejl i byen med Fischer.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Fischer