Vælg en side
Fischer

Hvem er Fischer?

Fischer blev grundlagt tilbage i 1924 i Ried im Innkreis, Østrig, hvor de stadig holder til i dag. Deres produktion af deres produkter ligger i Ukraine. Fischer er førende inden for nordic skis og et af de førende brands inden for alpin skis. De er kendte for deres innovative og avanceret teknologier.

Vintersport er for Fischer meningen med livet, deres lidenskab og kærlighed til sporten vil de gerne dele med deres kunder, så de også oplever det bedste fra skiferien med Fischer produkter.

Produkter fra Fischer

Race ski, nordic ski, skibindinger, skistave, skitasker, støvletasker, huer, skisokker, skihandsker, skirygsæk, skihjelme, skibriller, rygskjold og halsedisser

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Fischer kan købes hos

Når du skal ud og købe Fischer skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

fischer normal
Aktivvinter
Funsport
Gumpel
One Open Sky
Outnorth
Rulleskisport
Skatepro 1
Skibutikken
Skioutlet
Snow fun bike
Sportamore
Steep and Deep
Surfline
Skitema.comm
Odense surf og ski
Surf og ski aalborg
Surf og ski greve
Winterski logo
Jysk skilager

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Fischer