Five season

Hvem er Five Seasons?

Five Seasons er et svensk brand som startede tilbage i 1982. I snart 40 år har de lavet høj kvalitets ski, golf, marine og outdoor tøj med fokus på det tekniske. I og med de holdt til i Göteborg, hvor man mærker alle årstider ret godt, så vidste de også hvad de skulle arbejde med for at give deres kunder mest muligt.

Five Seasons produkter kan man finde i specialbutikker inden for ski, outdoor, golf og sport.

Produkter fra Five Seasons

Skijakker, Skibukser, Midlayer

Five Seasons kan købes hos

Når du skal ud og købe Five Seasons skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Skioutlet logo
Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Five Seasons

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad kendetegner Five Seasons?

Et Svensk brand, som har fokus på at lave teknisk sportstøj med fokus på ski, outdoor, golf og sejlads.

Laver Five Seasons gode skijakker?

De laver fine skijakker til til dig som gerne vil have en ”god skijakke” til en lav pris. Det er ikke Peak Performance kvalitet, men deres jakker ligger mellem 800-2000 kr.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort