Fjällraven

Hvem er Fjällraven?

Fjällraven startede for over 50 år siden, i den svenske by Örnsjöldsvik – tæt op af havet og skoven. Fjällraven blev startet af Åke Nordin, som ville lave sit eget outdoor grej, med det formål at gøre det nemmere for udendørselskere at komme ud i naturen i længere tid.

 

De laver udstyr til friluftselskere, som er dedikeret på livet i naturen. Der er fokus på at gøre friluftsudstyr så funktionelt og enkelthed – med den største respekt for eventyrs miljøet.

Som Fjällraven selv siger, så arbejder de på den måde:

Udvikler funktionelt, holdbart og tidløst friluftsudstyr

Handler ansvarligt over for natur, dyr og mennesker

Inspirerer til og udvikler interessen for friluftsliv

Materialer de arbejder med det mest kendte blandt folk i vandre miljøet eller jagt er ”G-1000”, som er et meget slidt stærkt materiale, som stadig er åndbart. Ved at bruge ”Greenland Wax” som er en wax der sørger for at hold materialet både slidstærke, ventilerende og vindafvisende.

Derudover er der selvfølgelig ECO-Shell, uld og dun, Corylon, Økologisk bomuld, Genanvendt polyester, G-Loft supreme, Supreme Microloft og Vinylon F.

Produkter fra Fjällraven

Vinterjakker, Dunjakker, Parkaer, Skaljakker, Veste, Anorakker, Trekkingbukser, Jagtbukser, Sweatre, Skjorter, Plejeprodukter, Hatte og Huer. Vandrerygsække, Telte, Soveposer og alt i Rygsække.

Fjällraven kan købes hos

Når du skal ud og købe Fjällraven skitøj til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
Snowinn logo
Snowinn logo
Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Fjällraven

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Laver Fjällraven skitøj?

Fjällraven er et outdoorbrand, som typisk henvender sig til vandring, jagt, naturlivet, trekking. Men i og med alle disse foregår udendørs og du skal have varmt tøj på, så kan visse modeller fra Fjällraven bruges til at stå på ski. Blandt andet deres sweatere ser man meget på afterski.

Hvad er Fjällraven kendt for?

Det er deres Kankens bukser, som er lavet til at modstå alt du må rende mod mens du er ude i skoven, naturen, vandre – de er lavet til at holde til alverden.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

K2 ski sort
Dynastar normal
Blizzard sortt
Rossignol normal
Faction sort
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
armada