Fjellpulken

Hvem er Fjellpulken?

Fjellpulken har i mere end 50 år lavet produkter til ekspeditioner i sneen. Det startede i en kælder i Nordre-Ål i Lillehammer tilbage i 1963. Med et mål om at skabe produkter på øverste niveau inden for sikkerhed og kvalitet. Deres mest kendte produkt er slæden som er god til at transportere grej og mad i vinterkulden over isen. De er med til at opfylde drømme og gennemføre dem i livet.

Fjellpulken lever på deres høje kvalitet som kan give folk på ekspeditioner til steder hvor det kan redde liv at have en slæde med som deres. Sydpolen, Nordpolen og Grønland – er steder som man tager til for at komme ud og ekspedere rundt i områder hvor mange ikke tager til grundet forholdene.

De har igennem årene solgt over 100.000 børneslæder og andet vandrer og ekspeditions udstyr.

Produkter fra Fjellpulken

Slæder til at transportere ting over isen, Slæde til børn, Sele til at trække slæden med, Rygsæk, Seler til hunde.

Fjellpulken kan købes hos

Når du skal ud og købe Fjellpulken slæder til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Fjellpulken

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvem køber Fjellpulkens produkter?

Det er dig som gerne vil ud på de store ekspeditioner, som at udforske Grønland, hvor du mangler en slæde du kan slæbe alt dit grej med.

Bedst i test produkt fra Fjellpulken?

Det er deres slæde til langrend, hvor du kan have dit lille barn med. De er meget populær i Norge, hvor man har rigtig store arealer og spor med langrend.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

K2 ski sort
Dynastar normal
Blizzard sortt
Rossignol normal
Faction sort
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
armada