Vælg en side
Flaxta

Hvem er Flaxta?

Flaxta er et firma som har fokus på at beskyttelses udstyr. De er en gruppe passioneret personer som gerne vil lave produkter med tanke for innovation, performance og stil.

De laver skihjelme, ski goggles, rygskjold, beskinner til fodbold – hvor de arbejder med ny teknologi.

Der bliver arbejdet med det at skabe bedre produkter inden for sikkerheden i aktiv sportsgrene. De arbejder ud fra en teknologi der hedder ”AVA – Absorb, Vent, Adapt”. I deres briller bruger de ”Enlight Lens Teknologi” som skal være med til at give en bedre kontrast for at få en hurtigere reaktion og en mere sikker oplevelse på pisten.

De meste kendte er vel nok deres teknologi ”Aware” som er en teknologi som ligger i deres skihjelme. For netop denne teknologi i deres skihjelm har de blandt andet vundet ”Best in show by Gear Junkie, Gear of the Show by Outside Magazine, The Best New Gear We Saw At Outdoor Retailer by Men’s Journal, ISPO Award Winner by ISPO.” Teknologien bliver brugt I deres skihjelme og fodbol pandebånd.

Produkter fra Flaxta

Skihjelme, Ski Goggles, Skibriller til børn, Linser til skibriller, Skihjelm til børn, Rygskjold, Rygskjold til børn. Benskinner til fodbold, Solbriller.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Flaxta kan købes hos

Når du skal ud og købe Flaxta skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort
Skibutikken

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

K2 ski sort
Dynastar normal
Blizzard sortt
Rossignol normal
Faction sort
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
armada