Flaxta

Hvem er Flaxta?

Flaxta er et firma som har fokus på at beskyttelses udstyr. De er en gruppe passioneret personer som gerne vil lave produkter med tanke for innovation, performance og stil.

De laver skihjelme, ski goggles, rygskjold, beskinner til fodbold – hvor de arbejder med ny teknologi.

Der bliver arbejdet med det at skabe bedre produkter inden for sikkerheden i aktiv sportsgrene. De arbejder ud fra en teknologi der hedder ”AVA – Absorb, Vent, Adapt”. I deres briller bruger de ”Enlight Lens Teknologi” som skal være med til at give en bedre kontrast for at få en hurtigere reaktion og en mere sikker oplevelse på pisten.

De meste kendte er vel nok deres teknologi ”Aware” som er en teknologi som ligger i deres skihjelme. For netop denne teknologi i deres skihjelm har de blandt andet vundet ”Best in show by Gear Junkie, Gear of the Show by Outside Magazine, The Best New Gear We Saw At Outdoor Retailer by Men’s Journal, ISPO Award Winner by ISPO.” Teknologien bliver brugt I deres skihjelme og fodbol pandebånd.

Produkter fra Flaxta

Skihjelme, Ski Goggles, Skibriller til børn, Linser til skibriller, Skihjelm til børn, Rygskjold, Rygskjold til børn. Benskinner til fodbold, Solbriller.

Flaxta kan købes hos

Når du skal ud og købe Flaxta skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Bergfreunde
Burton logo sort
FAQ – Spørgsmål om Flaxta

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Flaxta kendt for indenfor skiløb?

Det er deres rygskjold som har vundet markedsandele relativt hurtigt. Dertil er det deres skibriller som er lavet sammen med ZEISS, hvor der bruger deres ”enlight” teknologi.

Er Flaxta rygskjold gode til ski og snowboarding?

100%, det er deres mest kendte produkt indenfor skisporten. Deres ”Behold” modeller er de bedste på markedet når vi snakker ventilation, fleksibilitet. De laver dem både til herre, dame og børn.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

K2 ski sort
Dynastar normal
Blizzard sortt
Rossignol normal
Faction sort
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
armada