Flow bindings

Hvem er Flow Bindings?

Flow Bindings et Østrigsk skimærke som startede tilbage i 1996 i Østrig, men i dag holder til i Schweiz. De har kun fokus på snowboardere, med fokus på at lave snowboardbindinger. De var nogle af de første til at komme på markedet med to straps og stiv hælkappe.

De arbejder ud fra værdierne – innovation, simpelt, sjov og performance. Vision – at være leder på markedet for fart. Mission – at bringe den bedste binding inden for fart til markedet med komfort og præcision for mere sjov.

Flow ligger under Nidecker Group, som også har Nidecker brandet og Snowsurf. Nidecker startede for over 130 år siden, i Etoy i Schweiz. De har altid haft fokus på ski og i 1912 lavede de træ ski.

Produkter fra Flow Bindings

Snowboardbindinger

Flow bindinger kan købes hos

Når du skal ud og købe Flow snowboardbindinger til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Bluetomato logo
Burton logo sort

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Flow bindings