Skier
Skier
Flux Bindings

Historien – FLUX Bindings

FLUX Bindings blev grundlagt i 1993 med det mål at “lave den fineste bindinger til japanske snowboardere.” Resultatet af at forfølge produktionen for at opfylde de højeste globale kvalitetsstandarder. Det suppleres med kommentarer fra en række japanske og internationale riders, der går helt tilbage til starten.

Mange snowboardere, unikke koncepter og procedurer er blevet lavet på vejen fra den første til XF modellen.

Virksomheden øger i øjeblikket sine aktiviteter, ikke kun i Japan, men også i 21 andre lande over hele verden, med en høj kvalitet og teknologisk ekspertise.

Dette er dog kun et varetegn. FLUX har allerede startet sin vej mod det næste 30- og 40-års jubilæum, begyndende med bindingen og nye støvler.

Om FLUX Bindings

Flux Bindings er et australsk-baseret firma, der kun producerer bindinger af højeste kvalitet og ydeevne på topniveau for at holde dig fast til snowboardet under hver enkelt tur. Adskil dit snowboard-opsætning og få de mest effektive bindinger på markedet, inden du bliver kunde hos Flux Life.

Virksomheden forestiller sig at skabe bindinger, der ikke bare er innovative, men også revolutionerende for at give folk den ultimative performance i ethvert terræn. De ønsker at give snowboardere en uovertruffen ekspertise, kvalitetsfunktioner og bekvemmelighed, når de bruger deres FLUX Bindinger.

FLUX Life-programmet er designet til at belønne loyale Flux Bindings kunder, der er modtagelige for løbende forbedringer af højkvalitets produktlinjer, revolutionerende teknologi og hidtil uset oplevelse.

Produkter fra FLUX Bindings

Virksomheden tilbyder en lang række produkter, herunder:

TRANSFER SERIES XV

FLUX er særligt stolte af denne model, som de mener er blandt de bedste på markedet. Den blev skabt for at give ekstrem komfort og høj performance. Opnå uovertruffen glæde ved at have gode bindinger.

Det har følgende funktioner:

 • Den bruger en strømlinet form og en tynd sidelinje for at gøre det nemt for dig at komme ind og ud af bindingerne
 • Støvlen er desuden sat i en vinkel, så din fod kan bevæge sig frit, når der er en forhindring
 • Den forreste del er lavet med høj stivhed, så den ikke knækker eller bøjer under ekstreme forhold
 • Vaffelrem
 • Super carbon blanding
 • Redux lean justering
 • Justerbar tå- og hælpude

BASIC SERIES CO

Det er her Eric Leon optræder. Den stive høje hæl ryg er endnu mere skræmmende ved høje hastigheder. En miljøvenlig model lavet med Erics spirituelle budskaber indeni. 

 • Super hård nylon plus
 • Justerbar tå- og hælpude
 • Honeycomb strop ver.2.0
 • Det 360-graders wrap-stropsystem giver et naturligt greb og ensartet tryk
 • Den kan bruges med tæer, vrist og 2WAY efter ønske. Det fleksible materiale kan bruges til alle støvler
 • Basic Series CO er en alsidig førende all-mountain ski, der er smal og let nok til at køre hele dagen. Stiv flex klassificeringen gør, at den kan bruges til de fleste alsidige køreforhold. Den kan køres med næsten enhver type pister eller offpist

FLUX Bindings kan købes hos

Når du skal købe FLUX Bindings til dit snowboard til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker rundt i verden eller online, hvor de er tilstede i mere end 21 lande. Se “alle” skibutikker, her.

Flux Bindings

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort