Furberg Snowboards

Historien – Furberg Snowboards

Furberg Snowboards blev grundlagt i 2009 med det formål at revolutionere snowboards og særdeles splitboards design og ydeevne. Virksomheden er baseret i Sogndal, Norge, som giver nem adgang til noget af det bedste lift- og splitboard-terræn i verden. Furberg Snowboards er blevet kendt som et af de mest innovative og højtydende splitboard mærker på markedet, og arbejder konstant på at forfine deres boards.

Furberg Snowboards, kan købes hos: Furberg Snowboards

Om Furberg Snowboards

Virksomhedens nærhed til fantastisk rideterræn giver mulighed for produktudvikling året rundt, noget som de fleste andre mærker kun kan om vinteren eller med lejlighedsvise ture til den sydlige halvkugle. Denne forpligtelse til innovation er det, der har gjort Furberg Snowboards til en succes, og Sogndal er det perfekte sted at fortsætte med at skubbe grænserne for freeride snowboarding.

Furberg Snowboard virksomheden blev grundlagt med det mål at skabe de bedste freeride snowboards i verden. For at gøre dette arbejder de tæt sammen med deres holdryttere og ambassadører, samt kunder, der har købt et af ​​deres boards. De indsamler feedback fra alle disse forskellige kilder for at skabe de bedst mulige produkter.

Produkter fra Furberg Snowboards

Furberg Snowboards er bedst kendt for sine innovative og højtydende snowboards. Udover almindelige snowboards sælger de også splitboards, som er perfekte til freeride terræn.

Freeride snowboardet

Furberg Freeride snowboardet er perfekt til alle, der ønsker et enkelt board, der kan klare enhver form for terræn. Dette board er designet med en lang sideudskærings radius for at sikre højhastigheds stabilitet og tilgivende håndtering. Rockeren og reverse sidecut i næse og hale giver masser af flydende pudder og holder dig catch-free. Med sit alsidige design er Furberg Freeride perfekt til enhver snowboarder, der ønsker et board, der kan det hele.

Andre funktioner på dette board inkluderer:

  • Lang venderadius
  • Lang Rocker
  • Lav Camber
  • Reverse Sidecut radius
  • Lang og høj næse

The Pow Snowboard

Furberg Pow blev designet til at være det ultimative board til at erobre de dybeste pudderdage. Dette board har en lang fuld rocker med en omvendt sidecut i næse og hale, så du kan ride med lethed. For yderligere at forbedre ydeevnen i pudder har Pow en lille fishtail, mens den stadig bevarer en høj hale til land-kontakt, når det er nødvendigt. Uanset tilstanden er dette board klar til at lade hårdt op.

Nogle funktioner på dette board inkluderer:

  • Flat Camber
  • Lang og høj næse
  • Lang Rocker
  • Lang venderadius
  • Reverse Sidecut radius

Furberg Snowboards kan købes hos

De sælger dem via online hvor de har en international, en Norsk og en Amerikansk side. Derudover har de +15 forhandlere rundt i verden. Se “alle” skibutikker, her.

Furberg Snowboards

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort