Aerosize

Historien – FW Apparel

FW Apparel er et ungt firma inden for outdoorbeklædning, der er startet i de franske alpers vilde natur. Drevet af en forpligtelse til bæredygtighed og spirende udendørskultur stræber deres design efter at omdefinere, hvad der er muligt i verden af ​​overtøj. Hvert produkt skabes kun, hvis det kan være anderledes, inspirerende og skubbe grænserne for, hvad der eksisterer i dag.

FW Apparel, kan købes hos: Blue Tomato, FW Apparel

Om FW Apparel

Fra skijakker og skibukser til hatte og handsker søger FW at forbedre status quo og fremme udendørsliv overalt. Deres naturlige omgivelser har stor indflydelse på både deres produktdesign og virksomhedskultur, hvilket giver et unikt perspektiv, som derefter deles med verden gennem deres tøj. I et landskab i konstant forandring stræber FW efter at være på forkant med innovation, stil og funktion.

Produkter fra FW Apparel

FW Apparels hjemmeside sælger en række produkter til både mænd og kvinder, herunder jakker, bukser, skjorter, hættetrøjer og trøjer, der er perfekte til dit næste ski- eller snowboardeventyr. Deres produktlinje udvides konstant, og der kommer hele tiden nye varer til.

MANIFEST 3L JAKKE

FW MANIFEST er en højkvalitets 3-lags jakke designet til at beskytte dig mod de hårdeste vejrforhold. Med kun de bedste lynlåse og stof vil denne jakke holde dig varm, tør og komfortabel, mens du udforsker naturen. Ud over dens enestående beskyttende egenskaber er MANIFEST-jakken yderst ergonomisk, der giver dig et komplet udvalg af bevægelser til at bevæge dig frit og effektivt. Uanset om du skal ud på pisterne eller vandre gennem skoven, vil denne jakke helt sikkert holde dig i perfekt temperatur til at yde dit bedste.

Funktionerne omfatter:

 • Store underarmsåbninger
 • 100 % sømforseglede
 • Stormhætte med bundet visir
 • Ærmet skipas lomme
 • Indvendig lomme til telefon osv.

ROOT LIGHT 2,5L PANTS

ROOT Light 2,5L Pants er den perfekte letvægtsmulighed til eventyr på alle fire årstider. Det ultra-åndbare stof holder dig kølig og komfortabel, mens den vandtætte og vindafvisende beskyttelse holder dig tør og beskyttet mod elementerne. Bukserne kan også pakkes sammen, hvilket gør dem nemme at tage med på enhver udflugt. De er lavet af 40 % post-consumer affald, så du kan føle dig godt tilpas med dit køb.

Udvalgte inkluderer:

 • Store benåbninger
 • PFC-fri DWR-belægning
 • Beskyttelse mod vind
 • Mekanisk stræk og slidstærk

ROOT LIGHT SHERPA CREW

ROOT Light Sherpa Crew er det perfekte ekstra lag til de koldere dage i bjergene. Den er lavet af en blød, let og 100 % genanvendt fleece, der vil holde dig komfortabel, mens du er ude på dit eventyr. Besætningen har også en rummelig opbevaringslomme med en lynlåsindgang for at sikre dine ejendele, samt en anden klapindgang for nem adgang.

Funktioner inkluderer:

 • Flatlock-sømme
 • POLARTEC® Thermal Pro
 • 100 % genanvendt polyester
 • Nylonsøm med snøre

FW Apparel kan købes hos

FW Apparel har forhandlere rundt Japan, USA/Canada og en hel del i Europa. Samlet har de mere end 150 forhandlere. De tilbyder gratis fragt på alle ordre over 200 euro fra deres egen webshop. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
Aerosize

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort