g-form

Hvem er G-form?

G-Form kender de fleste danskere måske hvis de spiller fodbold, det er et nyere brand som har en advancerede teknologi til beskyttelse af kroppen. Du kan ikke finde produkter som er tiltænkt skisport. På deres eget website. De har dog lavet et samarbejde med Burton, det største snowboardbrand i verden.

Deres produkter er super letvægt produkter, som sidder helt tight til kroppen, så der ikke er noget der sidder og rutsjer rundt, fx som de gamle select fodbold benskinner der hoppede rundt, her er det som G-Form kan, de har en teknologi gør at produktet er flexibelt, letvægts og vandafvisende.

Det er her man får at se hvis man har et godt produkt, så kan det gå rigtig hurtigt. Tag et kig på Burton’s hoftebeskyttere og knæbeskyttere.

Produkter fra G-form

Beskyttelses produkter, kneepads, albue beskyttelse, hoftebeskyttelses tights.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

G-form kan købes hos

Når du skal ud og købe G-form beskyttelsesudstyr til skiferien, så er det bedst at købe de hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Burton logo sort

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra G-form