Gara Splitboards

Historien – Gara Splitboards

Gara Splitboards er et kollektiv af passionerede, uafhængige individer, der er gået sammen for at dele deres kærlighed til splitboarding og snowboarding. Uanset hvem de er, eller hvad de laver, byder Gara Boards alle velkommen med en historie at dele.

Gara Boards begyndte, da dets grundlægger stoppede med at stå på snowboard og blev mere interesseret i backcountry. På det tidspunkt var der meget lidt ordentligt udstyr til splitboarding tilgængeligt på markedet. Skuffet over det, han fandt, konverterede grundlæggeren endda til skiløb i et stykke tid.

Gara Splitboards, kan købes hos: Gara Splitboards

Om Gara Splitboards

Det var fra denne oplevelse, at grundlæggeren indså, at han havde brug for noget, der ville give ham mulighed for at komme op ad bakke så let som på ski, men stadig være i stand til at køre ned ad bakke “sidelæns” som på et snowboard.

De højkvalitets bindinger fra Spark R&D gjorde det muligt for grundlæggeren at omdirigere sit fokus til selve splitboardet. 10 år senere er han stadig dybt involveret i udviklingen af ​​bindinger, da han føler, at der stadig er mange fremskridt at gøre. Virksomhedens seneste binding, Solo, er et vidnesbyrd om dette engagement.

Produkter fra Gara Splitboards

Gara Boards sælger en række splitboards, snowboards, bindinger og tilbehør, der passer til behovene hos enhver backcountry-entusiast.

Gara Splitboard Safari

Gara Splitboard Safari er et retningsbestemt splitboard med camber-nose rocker-konstruktion. Den har treaksede glas- og kulstofstrenge for stabilitet og en poppel/Paulownia trækerne for letvægtsydelse. Dette splitboard er perfekt til freeride-entusiaster, der har brug for et bræt, der kan klare enhver tilstand af bjerg. Dens stivhed og flex-rating på 6/10 sikrer, at den kan håndtere store luftmængder og store landinger, mens dens 7400 radius giver den perfekte sving. Næsebredden på 320 og halebredden på 300 gør dette board alsidigt nok til at håndtere enhver form for terræn, mens 20 taperen giver det, den perfekte mængde flyder i pudder.

Nogle funktioner omfatter:

  • Camber-Næse Rocker
  • Retningsbestemt
  • Glascarbon strengere
  • Paulownia og Poplar Core

Gara Snowboard Carver

Gara Snowboard Carver er et retningsbestemt carving board med en camber profil og næse rocker. Dette board er ideelt til freeride snowboarding og har et vægtområde på 65-75 kg. Den er 1525 mm lang med en radius på 7400 mm og en taljevidde på 246 mm. Halebredden er 280 mm og den effektive kant er 1120 mm. Tilspidsningen er 12 mm.

Funktionerne inkluderer:

  • Camber-Næse Rocker Profil
  • Retningsform
  • Multi V Carbon Stringers
  • Triaksial glas konstruktion

Gara Splitboards kan købes hos

Gara er et Tjekkisk firma, de sælger hovedsageligt fra deres egen webshop. Se “alle” skibutikker, her.

Gara Splitboards

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort